breaking news

Pe la ora prânzului zilei de joi, presa românească a explodat și, printre alte știri de excepție din fotbalul românesc, a anunțat transferul lui Raul Rusescu. Primii au fost cei de la ProSport care au publicat, în exclusivitate, faptul că atacantul Stelei, proaspăt golgeter în Liga 1, negociază ”în aceste momente” cu Sevilla, clubul spaniol urmând să plătească pentru acest transfer o sumă cuprinsă între două și trei milioane de euro.

La câteva minute distanță, Gazeta Sporturilor a făcut un ditamai breaking-news-ul, publicând aceeași știre, ajutându-se însă și de un articol apărut în ziarul spaniol Estadio Deportivo undeva prin luna ianuarie a acestui an.

După apariția acestei știri care a făcut furori pe online, cei de la Sport Total Fm ( o alta exclusivitate ) l-au sunat pe Victor Becali, iar impresarul a negat din start respectiva informație:

”Nu negociez cu nimeni. Il cunosc pe presedintele Sevillei. Jucatorul a fost propus si la alte echipe. Nu am negociat. Le-am spus ca este un jucator care costa trei milioane de euro. Daca ei ofereau banii astia se facea. Ei ( n.r. presa ) profita probabil ca a fost presedintele la noi in tara pentru afaceri. Nu venea presedintele la Bucuresti sa incheie contractul. Daca era ceva mergeam noi.

Acum, declarația lui Becali pare mai veridica și ar trebui considerată ca o informație obținută direct de la sursă, atât timp cât nu joacă la cacealma. Ce ne facem însă cu exclusivitățile și breaking-urile apărute în presă?

UPDATE: Evenimentele se desfasoara rapid dupa un scenariu demn de cele mai bune productii cinematografice de gen Science-Fiction, Prosport pluseaza: Clubul din Primera dă asigurări că totul se decide într-o oră! si citeaza un articol Marca ( cu tot cu print-screen, ca sa fie credibila treaba ) in care apare informatia dand ca sursa presa din Romania. Astfel, presa din Spania confirmă presa din Romania care confirmă la rândul ei presa din Spania.Deocamdata, nici o vorba de declaratia lui Victor Becali. 

UPDATE 2: Acelasi Victor Becali, cel care dimineata spunea ca el “nu a negociat cu nimeni pentru Rusescu”, declara mai pe seara, pentru GSP: “În mare, ne-am înţeles, dar încă nu am semnat actele” . Bila alba pentru Prosport. Incurcate mai sunt caile transferului!

 

2 prosport

1 digiport

1 prosport

1 sptfm

1 gsp

Articolul precedentFace furori la Euro Under 21, insa vrea sa plece de la Real Madrid
Articolul următorMassimo Ambrosini, ofertat de o echipă din Australia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here