Adversarele Pandurilor în Europa: Dnepr, Fiorentina și Paços de Ferreira, bine, slab și dezastruos!

0
1106

SOCCER:SERIE A;  FIORENTINA VS CAGLIARI

Pandurii Târgu Jiu vor debuta joi, la prima lor participare europeană, în grupele Europa League. Elevii lui Cristi Pustai vor întâlni pe Cluj Arena puternica echipă ucraineană Dnepr Dnipropetrovsk, pregătită de titratul antrenor spaniol Juande Ramos. Gorjenii vin după un meci destul de ezitant cu Dinamo, pe care l-au câștigat destul de greu cu 2-1.

Să vedem acum ce au făcut Dnipro, Fiorentina și Ferreira, în acest weekend, adversarii românilor din grupa E:

Premier League: Dnepr- Tavriya 1-0

Prima adversară a Pandurilor din grupele Europa League s-a impus azi destul de greu, scor 1-0, în partida de campionat cu Tavriya Simferopol. Golul formației lui Juande Ramos a fost marcat de Evhen Seleznyov în minutul 71. Prin aceste trei puncte, gazdele urcă până pe locul secund în Ucraina, la un punct peste Șahtiorul lui Mircea Lucescu. Românul Alexandru Vlad a fost rezervă neutilizată la Dnepr

Serie A: Fiorentina – Cagliari 1-1

Probleme mari pentru trupa lui Vincenzo Montella. După ce au făcut primii pași greșiți în acest weekend de Serie A contra celor de la Cagliari, toscanii au pierdut și doi jucători de bază, Juan Cuadrado și Mario Gomez, care au ieșit accidentați. În afara acestor probleme de lot, Fiorentina a avut și mari probleme în joc, nereușind să învingă o echipă de plan secund din Italia. Mai mult, după aspectul jocului, oaspeții puteau forța și o victorie.

Liga Sagres: Benfica – Paços de Ferreira, 3-1

Echipa foștilor ceferiști clujeni, Andre Leao și Tony da Silva, are un început catastrofal în prima ligă portugheză. Ferreira a pierdut sâmbătă, contra celor de la Benfica, al patrulea meci din tot atâtea jucate în acest sezon. Mai mult, viitoarea adversară a Pandurilor din grupe a avut o perioadă de 320 de minute în care nu a marcat gol, reușita lui Ruben Ribeiro de ieri fiind prima din acest campionat. În meciul de ieri de la Lisabona, alături de Leao și Tony, a fost integralist și Bebe, jucător împrumutat de la Manchester United.

Articolul precedentFinal nebun pe Camp Nou: Barca a câștigat în minutul 94
Articolul următorTurul Spaniei s-a terminat la Madrid cu victoria lui Matthews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here