Adriano, pe punctul de a pierde meciul cu băutura

0
1089

Adriano continue să își sape propria groapă la Flamengo. După ce a lipsit la două antrenamente consecutive motivându-și absența cu probleme personale, și-a petrecut noaptea într-un club de noapte, dedicându-se cu toate forțele consumului de alcool, declarându-și iubirea eternă față de Flamengo, mândrindu-se cu originile sale de ”favelado„, știind că a doua zi va apărea pe Youtube ( video aici ).

”Toată lumea știe că eu am iubit mereu Flamengo. Însă… un lucru pe care nu mi-l va lua nimeni: eu sunt din favele, c…t! Pot spune orice despre mine, însă eu vorbesc în față. Sunt născut și crescut în favele. Știu că mâine voi fi pe internet iar. Sunt un ”favelado” de c…t” Cam ăsta e grosul discusului ținut de jucătorului de 30 de ani lângă paharul de whisky, undeva în jurul orei 4:30 noaptea.

De când a semnat ultimul contract cu Flamengo, pe 21 august 2012, Adriano a lipsit de la șase antrenamente, patru dintre absențe neputând să le justifice. Cu toate că în contract se stipulează clar că la trei absențe clubul îl poate da afară, conducerea a optat,  deocamdată, să îl ierte, sperând să îl recupereze și să îl pună în formă.

După ultima absență nemotivată din data de 29 septembrie, clubul și jucătorul au căzut de acord ca acesta să se supună unui tratament psihologic în încercare de a lăsa în urmă pasiunea pentru alcool.

De data asta Adriano a cerut doua zile libere, însă apariția sa în club alături de paharul de băutură este văzută de Flamengo ca un act de indisciplină, ceea ce presupune că situația lui Adriano la clubul vieții sale este pe punctul de a exploda. Un eșec care nu mai surprinde pe nimeni, nici măcar pe Adriano care recunoasște că ” Noaptea mă transformă în alt om, iar atunci plec în favelă”.

Alcoolismul și depresia și-au făcut loc în cariera acestui jucător încă din 2005, an în care i-a murit tatăl. De atunci,
„Imperatore” a ieșit pe ușa din spate din toate cluburile la care a jucat: Inter, Roma, Corinhians și acum,  Flamengo, în ciuda eforturilor acestora de a îl recupera.

Articolul precedentHagi Gligor, pentru prima dată în lotul lui FC Sydney!
Articolul următorDoi foști ”olteni” contribuie la scorul zilei în fotbalul mondial! (video)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here