Pentru al 2-lea an consecutiv la Sao Paulo are loc turneul Challenger Tour Finals, unde se intâlnesc cei mai buni 8 jucători din circuitul challenger,într-un turneu organizat la fel ca şi ATP World Tour finals.Mai concret, 2 grupe de câte 4 jucatori, semifinale si finală.Turneul oferă premii foarte consistente, în valoare de  220 000 $.

Favoritul numărul 1, Victor Hănescu a câştigat grupa din care făcea parte cu 2 victorii şi 1 înfrângere dar a fost învins în semifinale de Guido Pella cu scorul de  7-6(3) 6-2. De menţionat faptul că Victor a condus cu scorul de 5-3 în primul set.

De cealalta parte, favoritul numarul 8, Adrian Ungur a câştigat la rândul sau grupa din care făcea Malgre le fait que sniper de la roulette est extremement efficace, vous avez encore besoin de tables de changement de temps en temps de fuir etre detecte. parte cu 2 victorii şi 1 înfrângere şi a reuşit să producă surpriza în semifinală, învingându-l pe slovenul Bedene cu scorul de 6-4 6-1 ! Calificarea în finală i-a asigurat lui Adrian Ungur un loc între primii 100 de jucători ai lumii la sfârşitul anului, iar el va disputa  Sâmbătă meciul pentru supremaţia în circuitul Challenger împotriva argentinianului Guido Pella.

Ungur si Pella s-au întâlnit o singură dată, chiar acum câteva zile în faza grupelor, meci pe care jucatorul român l-a câştigat cu scorul de 4-6 7-6 7-6.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here