Adevăratele teste pentru Barcelona lui Valverde

0
1713

Experimentul Valverde la Barcelona merge bine. Echipa este ca și calificată de pe primul loc din grupa de Champions League iar în campionat are un avantaj liniștitor față de principalele urmăritoare. Totuși, pare că greul abia acum începe pentru Messi&co. Testul de rezistență începe cu o deplasare pe San Mames care are loc astăzi, urmând ca mai apoi Barcelona să întâlnească Sevilla și Valencia, aceste meciuri dificile find separate doar de o deplasare care se anunță ușoară la Leganes. Dar nu trebuie să uităm că în sezonul trecut, FC Barcelona a pierdut titlul tocmai din pricina faptului că a dat cu piciorul unui număr mare de puncte în partidele cu echipele considerate mici.

Dar cineva spunea la un moment dat că în fotbalul modern nu mai există echipe mici. La acest lucru nu trebuie să fie atenți doar antrenorii sau jucătorii ci și pariori. Poți să câștigi sume frumoase dacă pariezi pe Leganes spre exemplu, iar echipa antrenată de Asier Garitano învinge Barca. Poate că acest lucru o să ajungă și la urechile celor care nu pun mare preț pe zona de beting, iar astfel o să se concentreze mai mult pe pariuri sportive.

Fotbalul este atât de imprevizibil încăt nu poți spune că nu merită să investești o anumită sumă pe meciul unei echipe mici cu unul dintre granzii campionatului. Până la urmă cine se aștepta ca Betis să plece cu 3 puncte de pe Bernabeu. Sau cine se aștepta ca în prima etapă a sezonului, Atletico Madrid să clacheze la Girona. Nu foarte mulți! Iar cei care au ales să parieze pe respectivele echipe acum poate că citesc fericiți acest articol. 😀

Cu sau fără Neymar, în acest sezon de Uefa Champions League îndrăznesc să pariez pe Barcelona. Nu zic că PSG sau Real Madrid n-au șanse, dar îmi pare că Barcelona e calul de cursă lungă din acest sezon. Formația lui Valverde îmi pare singura echipa capabilă să aibă momente de criză cât mai rare și de scurtă durată. Pentru că da, momentele de criză apar la orice echipă, indiferent de sumele investite sau de adversarele din campionat. O să vedeți acest lucru și la PSG sau City. Echipe care și în acest an au investit sume colosale. Totuși, cred că trofeul Uefa Champions League este departe de aceste echipe.

Stați, poate că am omis pe cineva. Am uitat de United. Nu prea e băgată în seamă echipa lui Mou la masa bogaților în acest sezon, dar poate că au și Rashford sau Matic un cuvânt de spus pe lângă Messi sau Ronaldo. Rămâne de văzut ce o să se întâmple în lumea fotbalului adevărat. Tu cine crezi că o să câștige titlul în Primera și trofeul UCL în acest sezon?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here