Acum e rândul suporterilor dinamovişti să ţină capul sus

0
1588

Pe la începutul lui august 2013, suporterii dinamovişti şi-au însoţit echipa preferată la Chiajna, unde urma să aibă loc meciul cu Viitorul lui Hagi. În acea vreme, speranţele erau destul de mari în tabăra din “Ştefan cel Mare”. Se vorbea despre un proiect care urma să-i aducă la Dinamo pe cei mai talentaţi tineri jucători din ţară, iar stabilitatea financiară părea asigurată de Ionuţ Negoiţă, personajul care a preluat clubul undeva prin luna martie a anului trecut.

În circumstanţele prezentate în paragraful de mai sus, suporterii lui Dinamo aveau tot dreptul să privească detaşaţi necazurile din curtea rivalilor de la Universitatea Craiova şi Rapid. Ba chiar puteau redacta mesaje ironice, însă au trecut peste ostilităţile din trecut şi au realizat că prima ligă e mai săracă fără pătimaşii din Bănie sau din Giuleşti. Nu au uitat nici de timişorenii care au părăsit confortul din peluza stadionului “Dan Păltinişanu” pentru a cânta pe maidanele din liga a V-a:

banner_dinamo

Între timp, Dinamo a intrat în rândul insolvenţilor şi, în plus, nu va evolua în cupele europene – deşi a obţinut acest drept pe teren. Radicala schimbare de situaţie pare desprinsă dintr-o farsă pusă la cale de zeii fotbalului, însă tristul adevăr e că vina îi aparţine investitorului sosit cu surle şi trâmbiţe la Dinamo.

Ţinând cont de situaţia din prezent, e timpul ca suporterii dinamovişti să strângă rândurile şi să îşi susţină echipa într-un număr cât mai mare. Acum nu se mai poate da bir cu fugiţii. Nu după încurajările trimise în vară spre Craiova, Timişoara şi Giuleşti – atitudine care va fi răsplătită cu aceeaşi monedă cât mai repede cu putinţă.

sursă foto: prosport.ro

Articolul precedentLuis Enrique este noul antrenor al Barcelonei
Articolul următorEstadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, Buenos Aires, Argentina
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here