A încercat să se interneze în spital pentru a vedea meciul echipei favorite

0
1503

Întâmplare ciudată în Italia, mai exact in orașul Crotone, acolo unde un localnic, fan al echipei Juventus Torino a încercat să se interneze la spitalul de lângă stadionul Ezio Scida pentru a-și putea urmări echipa favorită. Sptalul „San Giovanni di Dio” se află exact lângă stadionul echipei Crotone iar una dintre fațadele clădirii oferă o vizibilitate aproape la fel de bună precum cea de pe stadion.

Sursa foto: reggioinforma.net
Sursa foto: reggioinforma.net

Din păcate pentru fanul bianconerilor, solicitarea sa de internare a fost respinsă deoarece în urma controalelor efectuate de către medici, s-a dovedit a fi sănătos. Această întâmplare nu este unică pentru spitalul din Crotone. În sezonul 2006/2007 mai mulți fani ai Bătrânei Doamne au pretins atunci că sunt rude ale celor internați sau chiar ale stafului medical pentru a putea intra în spital și a urmări partida dintre echipa locală, Crotone și Juventus. Atunci, ca și acum, fanii s-au lovit de refuzul spitalului.

Totuși, fanul liderului a avut un motiv de bucurie. Juventus a câștigat partia cu 2-0. Pentru Crotone, Adrian Stoian a fost integralist. Clasamentul este condus de Juventus cu 57 de puncte, la 7 distanță de locul secund, ocupat de AS Roma. Crotone este penultima în Serie A cu 13 puncte după 23 de etape.

Articolul precedent#PronoLiga1! Revenire în forță pe 2017: lider unic și Mare Șlem! Urmează etapa a 23-a
Articolul următorRaymond Kopa, minerul care a câștigat Balon de Aur
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here