A început Liga Campionilor

0
2239

La nici o lună distanță de la finala jucată la Berlin între Barcelona și Juventus, Liga Campionilor a pornit din nou la drum, în liniște, din cealaltă extremă, cea a primului tur preliminar.

Victoria Stadium, Gibraltar ( sursă foto revistauncanio.com )
Victoria Stadium, Gibraltar ( sursă foto revistauncanio.com )

Marți și miercuri s-au jucat primele patru meciuri ale sezonului 2015-2016 în Liga Campionilor, protagoniste fiind echipele campioane în cele mai slab cotate ligi de pe continentul european.

B36 Torshavn – The New Saints 1-2

FC Pyunik – SS Folgore 2-1

Lincoln FC – Santa Coloma 0-0

Crusaders – Levadia Tallin 0-0

Pe Victoria Stadium din Gibraltar s-a jucat duelul iberic al acestui prim tur preliminar între Lincoln Red Imp, campioana micii provincii britanice din sudul Spaniei și Santa Coloma, campioana Andorrei. Meciul s-a încheiat fără goluri, însă de remarcat prezența în 11-le titular al gazdelor a celor trei frați Casciaro ( Lee, Kyle și Ryan ), alături de singurul fotbalist profesionist al acestei echipe, atacantul Liam Walker. Tot fără goluri s-a terminat și Crusaders ( Irlanda de Nord ) – Levadia Tallin ( Estonia ). FC Pyunik, campioana Armeniei, a reușit să treacă de SS Folgore ( San Marino ), scor 2-1, în timp ce galezii de la The New Saints au reușit să învingă campioana din Insulele Feroe, Torshavn, în deplasare, într-un alt meci cu frați pe teren, polonezii Lukasz și Adrian Cieslewicz. Primul a jucat titular pentru gazdele feroeze, al doilea a făcut-o pentru New Saints, după ce sezonul trecut a fost și el jucător al celor de la Torshavn.

Returul celor patru meciuri se va juca săptămâna viitoare.

Articolul precedentIncredibilul autogol care a calificat Japonia în finala Mondialului de fotbal feminin
Articolul următorFC Botoșani – FC Tskhinvali 1-1, debut nu prea grozav al moldovenilor în Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here