A inceput duelul intre Neymar si Cristiano Ronaldo

0
2023

neymar versus cristiano ronaldo

Neymar s-a născut pe 5 februarie 1992, Cristiano Ronaldo tot pe 5 februarie, însă în anul 1985, deci portughezul e cu șapte ani mai mare decât brazilianul.

Comparațiile între cei mai buni se fac des, iar o dată cu sosirea lui Neymar în fotbalul spaniol au aparut și clinciurile cu rivalii. Dacă pe gazon încă nu s-au întâlnit, la nivel verbal s-a pornit deja un război al declarațiilor, chiar dacă de moment, doar al impresarilor.

Primul a fost Jorge Mendes, reprezentantul lui Cristiano Ronaldo, care în urmă cu două zile declara pentru brazilienii de la O Globo că ”Neymar nu e pe același nivel cu Cristiano Ronaldo”.

Trecute doar câteva ore, Wagner Ribeiro, reprezentatul lui Neymar, a replicat și el pe twitter, chiar mai acid ”Neymar și Cristiano s-au născut în aceeași zi. La vârsta lui Neymar, el erau un jucător mediocru. Dacă este în ceva peste Neymar, este la greutate.”

Ribeiro uită în momentul în care împlinea 21 de ani, vârsta pe care o are Neymar acum, Ronaldo jucase deja trei sezoane cu prima echipa a celor de la Manchester United.

Articolul precedentMark Webber: Vettel va ajunge la Ferrari cand termină contractul cu Red Bull
Articolul următorPele, Columbia nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here