A fost adevărat?

0
318

Ce meci ne-a fost dat să vedem. Nu există cuvinte după această partidă care parcă a fost desprinsă dintr-un joc de calculator. Fotbalul ne-a arătat din nou faţa frumoasă. Liverpool şi Chelsea ne-au făcut să visăm timp de 90 de minute. Ce s-a întâmplat pe teren intră în categoria basm.

După acest meci, fotbalul românesc seamănă cu o glumă proastă. Cele două echipe ne-au arătat de ce fotbalul este sportul rege. Spectatorul român a înţeles, dar patronul de club îmbuibat râde şi stă în fund.

Pentru a ajunge aici nu iţi trebuie doar echipă bună, ai nevoie şi de spirit sau dăruire. Noi avem aşa ceva? NU.

Meciul a fost magic. După meci rămânem doar cu incă o amintire frumoasă. Poate peste anii, un puşti devenit între timp fotbalist v-a spune ca acest meci l-a îndreptat către dreptunghiul verde. Nu ai ce să analizezi după acest meci. Îl iei aşa cum e şi te uiţi la el încă o dată si incă o dată.

E un clişeu ce o să zic, dar pentru astfel de meciuri s-a inventat Uefa Champions League. Numai aici poţi să trăieşti la maxim un asemenea meci.

Din păcate mâine ne întoarcem din nou la fotbalul nostru. Seara ne va scăpa din nou aducându-ne incă un meci frumos. O mică comparaţie intre fotbalul nostru si cel al lor. Fotbalul românesc este ca o sotie urâtă şi plictisitoare pe care o iubim şi nu mai avem nimic de ales. Fotbalul frumos din UCL este amanta perfectă la care mergem când soţia nu mai este atrăgătoare. La final tot la soţie rămânem.

Ce mai e de spus după acest meci? Nimic.

de Răzvan Nicolae
Foto : Eurosport

Articolul precedentBayern Munchen – Barcelona 1-1 ( + Rezumat Video ): Antrenament pentru semifinala cu Chelsea
Articolul următorBayern Munchen – Barcelona: Două detalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here