A dispărut Shanks

0
1456

Cei numiți strikers sunt o obișnuință pe gazoanele englezești, însă ceea ce nu se prea vede pe stadioanele din Anglia este o pisică invadând terenul. Povestea o știți deja, mulți dintre voi. O pisică a intrat și a întrerupt meciul dintre Liverpool și Tottenham, sub privirile mirate ale jucătorilor, spectatorilor din tribune și ale celor din fața televizoarelor. Plictisită, felina nu găsise altceva de făcut decât să iasă la o plimbare pe Anfield Road.

De acolo până la celebritate a fost chestiune de pași mici și iuți. Vedeta avea nevoie de un nume și în adăpostul de animale din Freshfields, acolo unde i s-au pus la dispoziție culcuș și mâncare, l-au numit Shanks, în onoarea lui Bill Shankly, cel mai bun antrenor din istoria clubului Liverpool.

Internetul l-a adoptat, iar pe twiter a apărut @anfieldcat , cont care a strâns repede peste 60 000 de urmăritori. La adăpost, Shanks a avut parte de tratament special, punându-i-se la dispoziție apartamentul prezidențial, decorat cu un fular al celor de la Liverpool și o fotografie a tizului său.

Povestea părea să aibă un final fericit, însă Shanks nu era de aceeași părere și s-a întors în primul planurile presei din insula britanică. Motivul: a fugit de la adăpostul de animale.

Fanii Liverpool sunt necăjiți, însă au găsit puterea de a face haz de necaz, apărând teorii care mai de care mai fanteziste: că Abramovich l-a luat la Chelsea în schimbul a 30 de milioane de lire sterline sau că Shanks a plecat spre Londra pentru a fi prezent la finala Carling Cup pe care Liverpool o va disputa în fața celor de la Cardif City.

Un lucru e cert. Shanks a dispărut, iar pe malul râului Mersey e tristețe mare.

Articolul precedentInter, frânată pe Velodrome: OL. Marseille – Inter Milan 1-0 ( +Video )
Articolul următorVIDEO! Liga Campionilor: golurile meciurilor din 16-imi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here