pariurix

Biletul zilei la pariuri sportive a devenit un fel de tabiet de dimineață. Este mai mult un pariu cu mine însumi: câte bilete câștigătoare reușesc să leg? Cea mai bună serie a fost de 14.

Spre bucuria caselor de pariuri, nu joc sume mari. Nici cotele nu sunt exagerate. Poate de aceea raportul câștiguri/pierderi este favorabil pariurilor câștigătoare. În mulți ani de „experimente”, cred că am găsit ingredientele unei rețete de succes.

Nu e greu să câștigi „verzișori”

Astăzi mă simt altruist și îți pun pe tavă această rețetă. Ține-te de ea și vei vedea că funcționează. Nu e greu să câștigi la pariuri sportive.

  1. Alege-ți o „felie”. Specializează-te pe câteva campionate. Încearcă să cunoști cât mai bine echipele care joacă acolo și fă-ți o bază de date cu linkuri spre site-uri care analizează meciurile din acele campionate, care postează știri relevante și, eventual, care dau echipele probabile înaintea fiecărei etape. Te vei gândi de două ori înainte să pariezi pe o echipă de la care lipsesc trei titulari, printre care cel mai bun marcator.
  2. Citește ponturile experților. Fă-ți o listă cu experți care, de-a lungul timpului, au demonstrat că se pricep la pariuri sportive. Citește cât mai multe ponturi, fie că sunt la rubrica „Biletul zilei”, fie că sunt individuale. Caută ca ponturile să fie date de tipsteri din țara în care se joacă meciul. Nu văd de ce aș avea încredere într-un cetățean din Rusia care îmi furnizează informații de culise în legătură cu o partidă din liga a 2-a olandeză.
  3. Trece informațiile prin filtrul tău. Chiar dacă am stabilit că ai încredere în experții ale căror ponturi le urmărești, nu lua nimic de bun. Alege câteva meciuri din lista lungă de predicții. Verifică statistica și informațiile de context. Formulează propriile argumente pentru fiecare meci în parte și vezi care partide se califică pentru „marea finală”, adică pentru biletul zilei.
  4. Ferește-te de meciurile „prea dezechilibrate”. Am un principiu: nu pariez niciodată pe un meci în care joacă liderul unui campionat cu echipa de pe ultimul loc. În primul rând, cota pentru victoria favoritei este prea mică. În al doilea rând, astfel de confruntări se termină des cu surprize, pentru că jucătorii favoritei consideră că au câștigat dinainte să intre pe teren și nu se concentrează cum ar trebui.

pariurix-tikitaka-2

  1. Joacă acoperit. Sunt adeptul pariurilor pe handicapuri asiatice. Prefer să mă „acopăr”. Decât să pariez că echipa X câștigă, pe cotă 2.05, mai bine iau X handicap 0 (sau miză rambursată pentru egal), pe cotă 1.55. Uneori, sunt mai profitabile pariurile pe outsideri. Dacă Manchester City vine după un meci obositor din Liga Campionilor și joacă în Premier League cu Stoke City, aș înclina pentru un Stoke +2, la o cotă de 1.50.
  2. Nu te lăcomi. Nu încerca să câștigi salariul pe o lună dintr-un singur bilet. Câștigurile mici și dese, cheia marilor succese. Eu sunt de părere că o cotă 3 este cel puțin decentă pentru biletul zilei. E plin netul de SF-uri cu cotă finală 500-1000 și miza 2 lei. Să fim serioși. Câte bilete din acelea sunt câștigătoare? Dacă ar funcționa așa pariurile, nu ar mai exista bookmakeri. Desigur, nu e mare lucru să pierzi 2 lei. Dar, decât să pierzi chiar și 50 de bani, nu e mai bine să câștigi 10-20 de lei?
  1. Nu ezita să apelezi la cashout. Este neplăcut să pierzi un bilet din cauza ultimului meci. Cu atât mai frustrant este dacă lucrurile merg bine și în cel din urmă eveniment de pe bilet, dar totul se strică pe final. În spiritul jocului acoperit, îți recomand să apelezi la opțiunea CASHOUT dacă simți că biletul este în pericol. Pierzi câțiva lei din câștigul final, dar ești pe plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here