6 jucători pe care nu-i oprește nici măcar Apocalipsa!

1
3634

Nebunia sfârșitului lumii nu putea să treacă neobservată de lumea fotbalistică, așa că am căutat câțiva fotbaliști care ar putea face față Apocalipsei! Întrucât mayașii nu au prevestit cum se va sfârși lumea, am luat în calcul și o eventuală amenințare extraterestră! Am găsit următorii fotbaliști capabil să facă față unui asemenea dezastru. Am inclus aici chiar și transferul lor pe o altă planetă…

Carles Puyol – Barcelona

Căpitanul Barcelonei este protagonistul unei glume care circulă destul de des în fotbal în ultima perioadă. Se spune că dacă Puyol moare, tot va fi apt de joc în cel mult două săptămâni după accidentare, accident pardon! Puyol a suferit o accidentare gravă în meciul de Liga Campionilor cu Benfica Lisabona când a căzut pe mâna stângă, iar antebrațul i-a ieșit prin cot!

Ryan Giggs – Manchester United

Mijlocașul galez este un adevărat nemuritor al fotbalului dar și un simbol a lui Manchester United, alături de Paul Scholes! De -a lungul timpului, Leeds a retrogradat, Manchester City a devenit cel mai bogat club din Premier League, scoțienii de la Rangers au ajuns în lingile inferioare în timp ce Ryan Giggs continuă să joace în tricoul lui United. Probabil că vampirul Giggs va continua să joace pentru „red devils” chiar și atunci când Mancheter United n-o să mai existe!

Pepe – Real Madrid

Fundașul madrilen și-a căpătat renumele de jucător neînfricat, și furios care face față oricărei situații! Dacă Pământul ar fi invadat de către extratereștrii, Pepe cu siguranșă ar fi în linia întâi și le-ar face vița un calvar! Doar când mă gîndesc la faza când l-a călcat pe Messi pe mână, mi se face milă de extratereștrii! Aliens, be aware of Pepe! :))

Messi – Barcelona

Singurul jucător din istoria fotbalului pământean care va bate recorduri când și atunci când n-o să mai existe recorduri! Cel mai probabil, Messi își va căuta altă planetă să-și măsoare forțele și să se bată cu cei din regnul lui, extratereștrii!

Sergio Busquets – Barcelona

Dacă Busquets nu se făcea fotbalist, îl vedeam cu siguranță în cele mai bune producții cinematografice de la Hollywood!Poate să interpreteze perfect roluri dramatice și ar prinde sigur o nominalizare la un premiu Oscar! Păcălește nu doar arbitri, ci chiar și apocalispa!

Zlatan Ibrahimovic – PSG

Suedezul cu origni sârbești se poate adapta în orice mediu! Ne-a dovedit deja acest lucru – Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG… Sigur n-ar refuza un transfer la o echipă de pe altă planetă contra unei sume substanțiale!

 

Deocamdată avem 6 jucători! Pe cine ați mai adăuga în 11-le apocaliptic?

sursă! 

Articolul precedentSfarsitul lumii a venit la Rapid si Dinamo. UEFA le exclude trei ani din competitiile europene
Articolul următorGol la păianjen de la 40 de metri în Liga a 2-a ucraineană!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here