Glume de prost gust in presa germana: Asa arata Michael Schumacher dupa accident

1
1957

schumacher

Revista Titanic a declanșat polemica in Germania după ce a publicat pe prima pagină o fotografie a fostului pilot de Formula 1, Nikki Lauda, însoțind-o cu titlul: “EXCLUSIV – Prima fotografie după accident – Așa de rău este afectat Schumi”. În fotografia respectivă poate fi văzut Nikki Lauda si ale sale cicatrici rămase urmare a teribilului accident în 1976, în timpul cursei de la Nurburgring. Lauda s-a izbit atunci de un zid de protecție, fiind transportat în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul I pe față și brațe, numeroase fracturi și intoxicație cu gaze.

Michael Schumacher continuă să se afle în comă după accidentul de schi suferit in urmă cu mai bine de o lună, însă cei de la Titanic nu se opresc aici, în interiorul revistei putând fi găsit un articol în care părinților pilotului german li se spune cum pot explica accidentul lui Schumacher prin intermediul unui joc, Fun and Games, un puzzle care recompune traseul de la locul accidentului la spital.

Respectiva revistă nu este la prima apariție de acest gen, din 1979, anul de naștere, și până acum fiind intezise 35 din numerele sale.

Articolul precedentNovak Djokovic, în ajutorul victimelor zăpezilor abundente din Serbia
Articolul următorMircea Rednic și Răzvan Lucescu dispar, rezultatele apar!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here