Se întoarce Beckham în fotbal? Destinație surpriză pentru englez

0
1575

beckham

De câteva zile presa sportivă din Argentina vuiește pe tema unei posibile întoarceri pe gazon a lui David Beckham, fotbalist retras din fotbalul profesionist la finalul sezonului trecut, atunci când a terminat contractul cu Paris Saint-Germain.

Guillermo Toffoni, un important om de afaceri din Buenos Aires, care se ocupă printre altele și cu organizarea meciurilor amicale ale naționalei de fotbal argentiniene a declarat zilele trecute pentru un post de radio local că ” Sosirea lui Beckham la River Plate este concretizată în proporție de 80%.”, lansând in același timp ideea că în spatele operațiunii s-ar fi aflând Adidas, sponsor atât la River, cât și la naționala Argentinei, ei fiind cei care urmează să suporte toate cheltuielile.

Pe de altă parte, cei de la River Plate, prin vicepreședintele Matias Patatian, au negat deocamdată că negociază cu fotbalistul englez. ” Nu am vorbit cu nimeni pe această temă. Pentru moment nu e ceva serios care merită discutat. El nu mai joacă fotbal din mai” a ținut să reamintească oficialul de la River. Chiar și așa, vicepreședintele de la River a admis că „ se poate accepta ceva ma puțin tradițional cum ar fi aportul unor sponsori, dată fiind situația economică dificilă a clubului. Nu vom aduce însă pe cineva care nu este la înălțimea clubului”.

Articolul precedentChiricheș a fost ales în 11-le ideal al celor mai tehnici fotbaliști din lume
Articolul următorBlestemul sferturilor: Niculescu, OUT de la Hobart! Begu, Dulgheru și Mitu, victorii maraton la Australian Open!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here