Pentru a câștiga la pariuri pe termen lung trebuie să fii atent la ce agenții de pariuri online din România joci. Deși la prima vedere toți operatorii de top au oferte bune, la o analiză în detaliu vei vedea că sunt unele aspecte care fac diferența.

Îți propun un experiment: alege câteva selecții pentru biletul zilei și vezi care este cota finală la 5 dintre agențiile de top. Notează care ar fi diferența de profit. Repetă operațiunea zi de zi, timp de o lună. Dacă jucând la o casă câștigi cu măcar 100 de lei mai mult decât la alta, pentru exact același bilete, concluzia este clară din punctul meu de vedere.

Cotele reprezintă doar un reper. Trebuie să înlături tot ce ți-ar putea reduce din profit și să cauți operatori care oferă extra fonduri, pentru că acestea pot fi transformate în bani cash. Nu uita că experiența te poate ajuta să fii un parior mai bun, deci acceptă cât mai multe provocări pentru a-ți demonstra măiestria în raport cu alții. În general, competiția sporește gradul de determinare. Sunt câteva idei pe care le voi prezenta mai pe larg în 5 sfaturi pentru biletul zilei la pariuri.

  1. Joacă doar la agențiile care oferă cele mai bune cote. Aceasta ar fi o primă condiție. Ca să înțelegi și mai bine la ce mă refer, iată care erau cotele pentru victoria oaspeților în meciul CS U Craiova vs FCSB, din play-off-ul Ligii I. Nu dau nume, ca să nu se spună că fac reclamă. Te las pe tine să decizi ce casă de pariuri online ți se potrivește cel mai bine.

Agenția online 1: 2.05

Agenția online 2: 1.92

Agenția online 3: 1.90

Agenția online 4: 1.95

Agenția online 5: 1.90

Pentru o miză de 100 de lei, la agenția online cu cea mai bună cotă avem un profit de 105 lei, iar la casa de pariuri cu cea mai mică cotă avem un profit de 90 de lei. Diferență de profit: 15 lei pentru un singur meci, pentru o diferență de cotă de 0.15. În cazul în care pe bilet am avea trei selecții, iar diferența de cote între fiecare ar fi 0.15, atunci diferența între cotele finale ar fi 0.45, deci am avea un profit cu 45 de lei mai mare la agenția online 1, pentru aceleași meciuri.

  1. Joacă la agențiile cu cele mai bune promoții. Poate că ți se pare nefiresc că o agenție de pariuri oferă 2.05, iar alta 1.90, pentru aceeași selecție. Există o explicație: operatorul care oferă cota cea mai mare a inclus acest meci într-o promoție numită „Marjă 0”, prin care renunță la marja sa de profit. Ideea este că trebuie să profiți de promoții de acest gen, dar și de altele, care presupun acordarea unor extra fonduri pe care, îndeplinind unele condiții de rulaj, la transformi în „bani reali”, adică bani ce pot fi retrași.
  2. Joacă doar la casele care nu percep taxe pentru plasarea biletului. Mi se pare incredibil că unii preferă să plătească o taxă de 5% din miză pentru fiecare bilet pariat, când au posibilitatea să nu plătească nimic, la agențiile de pariuri online. Un parior „implicat” plasează și 10 bilete zilnic, chiar mai multe dacă joacă online. La o miză medie de 10 lei, înseamnă 5 lei pe zi aruncați pe fereastră, iar într-o lună se fac 150 de lei.

  1. Participă la concursuri de pronosticuri. Privește concursurile de pronosticuri de pe site-urile specializate ca oportunități de perfecționare. Ele oferă o motivație foarte bună pentru a-ți testa calitățile de parior și nu mă refer la avantajele financiare pe care le ai dacă termini în frunte, ci la adrenalina generată de o competiție. În plus, câștigi o experiență care îți va fi foarte utilă pe viitor.
  2. Joacă unde poți închide pariul. Casele de pariuri online de top nu oferă doar avantaje financiare, ci și alte tipuri de avantaje care te pot ajuta să câștigi mai mulți bani. De exemplu: funcția Cashout. Dacă mai stai într-un singur meci pe biletul zilei, iar desfășurarea jocului îți dă motive de îngrijorare, închizi pariul și iei o parte din profit.

Am sintetizat aceste sfaturi din numeroasele recomandări formulate de specialiști, recomandări care m-au ajutat personal să joc mai inteligent la pariuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here