5 motive pentru care pariorii aleg să joace la Fortuna online

0
1008

Agenția Fortuna este plasată în Top 6 de site-urile licențiate să scrie despre operatorii de jocuri de noroc licențiați din România. Acolo poți juca pariuri online, poker și jocuri de casino.

Cea mai accesată secțiune este cea de pariuri sportive,  pentru că foarte mulți români au acest hobby. În ciuda unei concurențe serioase, acest operator a reușit să se impună pe piață atât printr-o politică de marketing bine gândită, cât și printr-o platformă de pariuri online care se ridică la așteptările firești ale jucătorilor.

De ce ai alege eFortuna?

Am conturi la mai multe agenții de pariuri online de top, pentru a putea compara ofertele și a juca acolo unde găsesc cote mai bune sau opțiunile de pariere care mă interesează. Fiecare operator are plusurile și minusurile sale, nu cred că există casa de pariuri perfectă. Apropo de plusuri, pot spune pe loc 5 motive pentru care cineva ar alege eFortuna, în cazul în care nu ai deja cont acolo și vrei să afli mai multe informații.

1. Seriozitate

Fortuna este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri de pe piață, fiind înființată în anul 1990 la Praga. Treptat, s-a extins în Europa Centrală și de Est, ajungând și în România în 2015, când a preluat cele 600 de agenții stradale deținute de PublicBet, pe atunci unul dintre operatorii cu nume din țara noastră.

Ulterior s-a făcut trecerea în online, care a însemnat și un boom pentru numărul de clienți, pentru că majoritatea pariorilor români preferă să joace în online. Motivele sunt lesne de înțeles. Această mutare a fost completată de lovitura de marketing dată prin semnarea unui parteneriat cu Federația Română de Fotbal, operatorul intrând în rândul sponsorilor oficial al echipei naționale de fotbal. Fortuna a fost legitimată, astfel, ca o agenție de încredere.

2. Facilități la deschiderea contului

Mulți dintre cei care pariază la agențiile stradale spun că ar juca online, dar nu au card sau cont bancar pentru a-și alimenta contul. La eFortuna, această problemă nu există. Operatorul deține în continuare și agențiile online, acolo unde sunt ghișee de tip Cashpoint: te duci cu banii cash și cu buletinul, îi spui casierei numele tău de utilizator de pe platforma online și îți alimentezi contul. La fel poți face și retrageri, cu condiția să anunți cu o zi înainte de sumă vrei să scoți din cont.

Dincolo de acest avantaj important, trebuie spus că platforma online este foarte logic structurată, astfel încât se pot descurca pe ea și cei care sunt începători în utilizarea calculatorului. Fiecare pas este foarte bine explicat.

3. Ofertă bogată

Oferta nu este mai prejos comparativ cu alți operatori din România, cel puțin ca număr de sporturi și de opțiuni de pariere. Poți juca pe toate competițiile fotbalistice importante din lume, atât la zi cât și antepost, plus pe sporturi precum  tenis, baschet, handbal, volei, hochei pe gheață, rugby, sporturi de iarnă, box, tenis de masă, baseball, snooker, golf, cricket, darts, fotbal australian, MMA, bowling.

Pentru a-ți face o părere despre opțiunile de pariere, este suficient să spun că pentru un meci amical interțări există peste 120 de opțiuni, pe cornere, pe cartonașe, pe pauză/final, pariuri speciale ș.a.m.d.. La cornere, de exemplu, poți paria pe număr exact, cota fiind în jur de 8.00 pentru 8, 9 și 10 cornere.

4. Platformă de pariuri live

Platforma pentru pariurile pe evenimente aflate în desfășurare este bine optimizată, iar oferta este la fel de bogată ca și cea pentru pariuri pre-meci. Sunt îndeplinite condițiile căutate de jucătorii de live-uri: pariuri plasate rapid după ce dai  click pe „plasează pariu”, câștigurile sunt creditate repede în cont, iar cotele se actualizează repede după ce se marchează sau după ce se arată un cartonaș roșu în meci. De asemenea, există o aplicație bună pentru pariurile de pe dispozitive mobile.

5. Atenție în relația cu clienții

Echipa de asistență poate fi contactată prin toate mijloacele populare: mail, apel telefonic, completarea unui formular online sau chiar prin live chat. Ca alternativă, poți intra și pe forumul comunității pariorilor din România unde, de obicei, este prezent și un reprezentant al agenției Fortuna.

 

Articolul precedentNiciun arbitru român la Mondialul din Rusia
Articolul următorHarry Forrester, omul care a refuzat Ajax pentru o echipă din liga a 3-a engleză

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here