23 august 2012 – Cea mai previzibilă zi din fotbal!

0
1613

Dacă în trecut, 23 August reprezenta cea mai previzibilă zi din politica făcută de cei doi analfabeți din fruntea Republicii Socialiste România, nea Nicu și Leana Zăpăcita, atunci când oamenii erau transformați în oi iar cei doi în eroi, ziua de 23 august 2012 a fost la fel. De această dată nu mai vorbim de politică (deși am putea, acolo aflându-se azi alți nenorociți, gen Crini, Victori sau Traiani), ci de fotbal, acolo unde totul curge precum Oltul, la vale!

Pentru a nu mai rămâne în istorie și geografie, domenii ”îndrăgite” de generația ”Cocalaro-Pițipoancă” din ziua de azi care susține Bacul de două ori pe an, vom trece direct în ”pită”. Așadar, ieri am avut patru partide de interes maxim pentru români: Ekranas – Steaua, Dinamo – Metalis Harkov, FC Vaslui – Inter și, cu voia lui Andrei Niculescu, FC Barcelona – Real Madrid.

Rezultatele acestui careu de meciuri a reprezentat cea mai previzibilă ofertă pentru orice parior din lume. Haideți să le luăm pe rând:

Ekranas – Steaua 0-2

Chiar dacă a aliniat mai multe panarame decât fotbaliști (vezi un Mihai Costea și un Latovlevici) Steaua a reușit să se impună fără probleme în Lituania. Nici cel mai mare dinamovist nu credea că echipa ekrană fără inchi va reuși mare lucru. Una peste alta, rezultat previzibil 101%!

Dinamo – Metalist Harkov 0-2

Dacă Bonetti băga în teren 14 jucători, tot nu scotea mare lucru de la acest meci, unul controlat cu lejeritate de echipa de fotbal, adică de Metalist. Conform cercetătorilor britanici, echipa din Ștefan cel Mare de pe Național Arena va mai ajunge în grupe atunci când își va schimba numele..probabil în Steaua! Așadar, un 0-2 previzibil mai ceva ca somnul lui Crin!

FC Vaslui – Inter 0-2

O echipă foarte bună FC Vaslui, însă doar când joacă la Bistrița, a întâlnit un Inter plictisit, însă cu 10 clase peste. Italienii au bătut exclusiv din talent, întrucât ocaziile au fost împărțite. Diferența a fost făcută în momentele decisive. Noi am vrut să dăm gol cu Antal, ei au calmat situația cu Palacio.

FC Barcelona – Real Madrid 3-2

În fine, ziua s-a încheiat pe Nou Camp, cu duelul arhi-plictisitor pentru fanii ”El Clasico-ului Clasic”, acolo unde Barcelona a trecut la pas de un Real Madrid dinamovibil. Scorul de 3-2 este unul cât se poate de mincinos, te teren existând o singură echipă, așa cum s-a întâmplat în toate cele 15-20 de partide precedente. Mourinho e bun, însă NU cel mai bun, iar returul va fi probabil un foc de paie pentru Messi & Co. Realul n-a mai învins pe Barca la Madrid de 4 ani, timp în care s-au jucat 7 partide între cei doi granzi ai Spaniei.

FOTO

Articolul precedentArgentina, Mexic, Italia și Australia în grupa morții la Cupa Mondială de Futsal Thailanda 2012!
Articolul următorSpiritul ”alb-vișiniu” este ca civilizația din România, INEXISTENT!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here