Triplul campion mondial de box la categoria grea, Vladimir Kliciko se da invins ! Si nu in fata oricui ci a micutei americane Hayden Panettiere cu care s-a logodit in acest zile, se spune in mare secret, dar stim ca ochii lumii sunt mereu deschisi !

Despre acest eveniment relateaza magazinul american „UsWeekly“ citand surse de familie. Managerul lui Kliciko, Bernd Bönte intrebat de agentia SID a refuzat sa comenteze stirea, sa o confirme sau sa o dezminta mentionand totusi ca : „Nu este nimic de zis“, ceea ce ii face pe observatori sa creada ca totul este adevarat.

Vladimir Kliciko in varsta de 37 de ani este pentru a doua oara in legatura cu actrita americana, dupa ce in mai 2011 cei doi s-au despartit ei si-au reluat relatiile in ianuarie curent. Logodnica boxerului in varsta de 23 de ani este mai scunda cu 45 de centimetri ! Un prieten de familie a declarat ca exista planuri de nunta, dar nimic nu este adus in fata marelui public, Hayden nu poarta nici macar inelul de logodna pentru ca totul sa ramana deocamdata doar in intimitatea familiei.

Kliciko cu Hayden

G.L. Neamtu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − seven =