Aflat în Marea Britanie la o serie de evenimente organizate de Federaţia Engleză de Fotbal cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înfiinţare, preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a fost prezent, vineri, la Universitatea Oxford, unde a susţinut un discurs şi a răspuns la o serie de întrebări.

Una dintre acestea s-a referit la rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, şeful FIFA fiind întrebat pe cine preferă dintre cei doi. Răspunsul lui Blatter a uimit pe toată lumea.

El l-a numit pe Lionel Messi, “Leonard” Messi, nu o dată, ci de mai multe ori, Zlatan Ibrahimovic e Zlatan “Ibramovic”, iar pe Cristiano Ronaldo l-a comparat cu un comandant, imitând modul cum acesta îşi aranjează părul, dar şi cum se comportă pe teren. În plus, Blatter nu ştia exact când se va publica lista jucătorilor nominalizaţi pentru Balonul de Aur. În final, Blatter a spus că îi plac ambii jucători, dar îl preferă pe Messi.

Real Madrid a reacţionat imediat, trimiţând o scrisoare către FIFA prin care cere ca Blatter să-şi ceară scuze faţă de Ronaldo şi să-şi retragă cuvintele conform cărora ar prefera ca Messi să câştige Balonul de Aur. De asemenea, antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a declarat în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sevilla, că Blatter a arătat o lipsă de respect faţă de Cristiano Ronaldo.

Consumase Blatter mai mult decât trebuia la dineu? Vârsta înaintată începe să-şi spună cuvântul? Avem deja câştigătorul Balonului de Aur 2013? Iată filmuleţul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here