Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești s-au calificat în Play-Off-ul Europa League după ce au reușit să câștige în Cehia împotriva celor de la Slovan Liberec, respectiv Viktoria Plzen. CFR Cluj a ratat calificare după ce a pierdut și meciul retur cu bielorușii de la Dinamo Minsk.

fb.com/Tikitaka.ro
fb.com/Tikitaka.ro

ASTRA: OK

Astra își cam rezolvase calficarea încă din tur când au învins la scor de neprezentare pe Liberec, 3-0. La Liberec se punea doar problema scorului general. Din fericire pentru noi, giurgiuvenii au revenit de la 2-1 pentru gazde și au câștigat cu 3-2 contribuind astfel cu punctaj maxim la coeficientul de țară UEFA. Golurile formației lui Isăilă au fost marcate de Enache (min. 37), Laurențiu Rus (min. 83) și Bukari (min. 89). Pentru gazde au marcat Sural (min. 45) și Obrocnik  (min. 45+3). Astra – Liberec 6-1 la general!

PETROLUL: OK

Petrolul a realizat scorul zilei în Europa League și s-a calificat en fanfare în Play-Off! Echipa lui Răzvan Lucescu a învins cu scorul de 4-1 în deplasare pe Viktoria Plzen. Golurile formației ploieștene au fost marcate de Filipe Teixeira (min. 20) Adi Mutu (min. 38) De Lucas (min. 43) și Toto Tamuz (min. 69). Pentru Plzen, unicul gol a fost înscris de Pilar în minutul 40. Mutu, omul meciului! Mai jos aveți rezumatul partidei:

CFR CLUJ: KO

CFR Cluj a părăsit Europa League în fazele preliminarii pentru prima dată din 2008 încoace. Formația lui Miriuță a pierdut ambele manșe disputate împotriva lui Dinamo Minsk, aceștia impunându-se cu scorul de 3-0 la general. Înfrângerea de la Cluj din această seară reprezintă declinul formației din Gruia. Aceasta a fost probabil ultima participare în cupele europene pentru CFR Cluj din următorii ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here