falaco pleaca de la atletico madridMulte zvonuri îl dau ca și plecat pe Radamel Falcao de la Atletico Madrid, iar cele întâmplate aseară după meciul cu Mallorca, nu vin decât să confirme că atacantul columbian va juca la altă echipă începând cu sezonul viitor.

O dată finalizat meciul, Falcao s-a dus și s-a despărțit de galerie ”Au fost doi ani minunați. Ați fost lângă noi la bine și la greu și am reușit să câștig cu Atletico trei trofee”.

Antrenorul Diego Simeone a adăugat și el la conferința de presă de după meci ”Tot ce i se va întâmpla bun lui Falcao mă va mulțumi. Îl cunosc încă de când juca la River Plate și ne-a ajutat să câștigăm aceste titluri cu Altetico. Îi mulțumim pentru tot ceea ce ne-a oferit.”.

Cele mai multe zvonuri îl apropie pe Falcao de noua sosita la masa bogatilor din fotbalul european, AS Monaco, echipă care i-a transferat deja pe Moutinho și James Rodriguez, iar pe lângă Falcao îl mai vor cu insistență și pe Victor Valdes, portarul Barcelonei anunțând că este la ultimul sezon jucat pentru catalani.

Torje a scăpat de retrogadare, Sapunaru isi decide viitorul în ultima etapa

Lupta crâncenă pentru evitarea retrogadării din Primera Division, acolo unde Granada, cu Torje pe teren tot meciul, a aflat că va rămâne în Primera Division pentru încă un sezon datorită rezultatelor din celelate meciuri ale contracandidatelor la retrogadare. Nu la fel stau lucrurile și în cazul lui Săpunaru, Real Zaragoza depinzând de ceea ce fac Deportivo la Coruna si Celta Vigo în ultima etapă de campionat. Bineințeles, prima condiție e ca Zaragoza să își câștige propriul meci împotriva celor de la Atletico Madrid. Grea misiune.

Rezultate si clasament Primera Division

sursa foto colchonero.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − nine =