Etapa desfășurată week-end-ul trecut în Serie A ne-a adus unul dintre momentele frumoase care mai au loc din când în când pe stadioanele de fotbal, pe lângă faulturi dure, bătăi în peluze sau arbitrii chiori. Povestea noastră, cea care stă la originea acestui post, a avut loc în timpul meciului AS Roma – Cagliari, meci jucat duminică și încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea gazdelor. Florenzi, autorul celui de-al doilea gol marcat de AS Roma, îi promisese bunicii sale că se va bucura alături de ea, în tribune, dacă va marca. A marcat și s-a ținut de cuvânt, așa că ne-am gândit să facem un top al celor mai emoționante momente petrecute pe stadioanele.

5. Paolo di Canio

4. Oliver Kahn și Santiago Canizares ( Finala Ligii Campionilor, Bayern Munchen – Valencia 1-1, 5-4 după loviturile de departajare )

3. Georgios Samaras ( Celtic Glasgow )

2. Malaga – Real Madrid ( 2010 )

1 Rogier Meijer ( De Graafschap ) este consolat de către fetița lui. Echipa sa tocmai retrogradase din prima ligă olandeză.

Florenzi ( AS Roma – Cagliari 2-0, 21 septembrie 2014 ), videoclip editat și urcat pe youtube chiar de către clubul din capitala Italiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 12 =