S-a dus Steaua  la Enschede ca mielul la tăiere și s-a întors cu față tâmpă, mai tâmpă decât o avea deja. Twente dictase sentința încă din meciul tur după ce Ola John i-a luat măsurile lui Tătărușanu.

A decepționat Steaua în deplasarea olandeză, echipa lui Ilie Stan ieșind pe gazon vrând să vadă pe unde ar putea să le bage mortul în casă celor de la Twente. Cu atât au rămas, cu primele zece minute în care au vrut să arate că sunt fotbaliști adevărați și nu doar angajați ai lui Gigi Becali.

Eșecurile Stelei pot fi analizate pe categorii și patologii: Un sezon se eșuează din lipsă de maturitate, altul din lipsa implicării și ambiției fotbaliștilor, iar majoritatea sezoanelor ( de când e Gigi Becali la Steaua ) din lipsa calității manageriale a celor care conduc acest club. Însă, absolut toate se sfârșesc prin a îl electrocuta pe antrenor. După al ”nuștiucâtelea” eșec din era Gigi Becali, Steaua se retrage în mediocritatea campionatului românesc, conjugând verbul ”a dispera” și vopsindu-și viitorul în culori cenușii.

Steaua e un cadavru ambulant și a pierdut pe merit la Enschede. Nici măcar guralivii comentatori de la Pro Tv nu o mai pot drege dând vina pe arbitraj. De altfel, cum putem spera la performanțe europene atât timp cât avem o ligă penală?  În adevăratul sens al cuvântului.

Două șuturi pe spațiul porții a avut Steaua pe durata întregului meci de la Enschede.

Este a 3-a eliminare a Stelei într-un duel eliminatoriu cu olandezii
Este a 4-a infrangere a lui Ilie Stan in cupele europene din 6 jocuri
Palmares Romania-Olanda  pe echipe: 5 v-12 r-18 infrangeri
Steaua contra echipelor din Olanda: 12 jocuri – 3 victorii – 3 remize – 6 înfrângeri
A fost a 12-a partida a Stelei in cupele europene fara victorie in deplasare
A fost a 50-a victorie a celor de la Twente in Europa si a 87 infrangere a Stelei intr-o competitie organizata de uefa
25 de jucatori au evoluat pentru Steaua in sezonul acesta de Europa League, 11 din ei debutanti

VEZI AICI VIDEO REZUMAT TWENTE – STEAUA 1-0

sursă foto daylife

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + sixteen =