Spurs Man Of The Match

 

Așa cum toate merele lui Isaac Newton cădeau numai în jos în secolul XVII, așa și meciurile lui Tottenham din zilele noastre se soldează toate cu Vlad Chiricheș desemnat ”Man Of The Match”, pe românește ”Omul Meciului”. La fel ca Newton, care se întreba ”De ce cad merele în jos și nu în sus?” și noi ne întrebăm ”De ce Chiricheș și nu Vertonghen, sau Soldado sau oricare altul?”. Ei bine, fanii lui Chiricheș spun că jucătorul își merită laudele (voturile), în timp ce cârcotașii vin cu varianta ”online-ului” ajutător din România. Din aceste cauze, noi vă propunem în continuare să votați adevăratul motiv pentru care ”Chiricheș este cel mai bun”.

 1. Chiar este cel mai bun!

Oricât de multe critici ar avea, Chiricheș nu este un jucător slab, ba dimpotrivă, chiar poate fi catalogat ca un jucător care se poate descurca într-un campionat puternic. Pentru asta însă îi trebuie timp. A fost timpul petrecut la Tottenham suficient pentru a fi deja declarat ”Omul Meciului” după fiecare partidă în care a jucat ?

2. E mare șomajul în România!

Asta o știm, însă chiar așa de mare încât toți românii să fie acasă tot timpul când joacă Tottenham, fie sâmbătă, duminică, miercuri sau joi ?

3. Steaua e numai una, la fel și Chiricheș!

Fiind cei mai mulți, steliștii din România sunt atât persoane cu multe clase, cât și persoane cu ceva mai puține clase. Înțelegeți care e ideea. Ei bine, cu toate acestea, să fie atât de mare orbirea iubirii față de Chiricheș astfel încât toți să-l voteze frecvent ?

4. Tottenham nu are fani în Anglia!

Un anume Declan Wiseman declara in presa din Anglia că: ”Românul avea foarte mulţi fani la Steaua şi aceştia l-au urmat şi când s-a transferat la Tottenham”. Ok, adevărat, însă cum rămâne cu fanii reali ai trupei lui Villas-Boas ? I-a păpat lupul cel rău ?

5. Toți fanii lui Spurs sunt la meciul echipei

În cazul în care are fani, Spurs are exact 36,240, atât cât este capacitatea arenei White Hart Lane. Pentru că durează destul de mult până aceștia ajung acasă de la stadion, ei nu mai apucă să voteze în poll-ul de pe site-ul clubului

6. Site-ul oficial al lui Tottenham e ZERO!

Din motive pe care nu le cunoaștem, probabil că fanii lui Spurs duc un război cu propriul site al echipei. Nu știu, probabil că sunt certați cu administratorul, cu tema, cu reclamele de acolo etc. Cert e că ceva nu funcționează în relația fan-site oficial!

2 COMENTARII

  1. Chiriches a impresionat la Spurs. Poate pt ca nu se astepta multa lume sa o faca, poate pt ca nimeni nu auzise de el, dar oricum vlad joaca bine acolo si este laudat(atentie nu elogiat, numai noi elogiem si taram prin noroi la o diferenta de 2 ore). Adevarul e ca inafara de meciul cu Sheriff Vlad nu a fost cel mai bun jucator al lui Spurs, ci printre cei mai buni. De ex clar Acum cu Everton omul meciului e intre Vertonghen si Lloris, desi a jucat bine nu a facut-o excelent. La fel si in celelalte meciuri, joaca bine dar e cineva care a fost mai bun, Townsend de ex. In meciul cu Sheriff Vlad chiar si-a meritat MOM-ul si e clar ca el impresioneaza la Spurs. Aduce acel plus de adrenalina si spectacol,cat spectacol poate sa fac un fundas central, intr-o echipa practic automatizata de AVB. AVB pune clar atentia pe aparare, e un fel de Italia, meciurile lui Spurs, mai ales in Premier League se termina 0-0,1-0 rar alte rezultate. Echipa nu joaca spectaculos, ba dimpotriva, dar rezultatele sunt bune, iar AVB este oarecum apreciat, macar pt ele.

  2. din ce am observat nu mai este hazardatul de la steaua. este mult mai responsabil mult mai realist. si totusi eu ma mir ca joaca. pe langa faptul ca locul belgianului este in centru eu nu-l vad pe chiri nici peste kaboul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 1 =