Atacantul roman Claudiu Keseru a inscris o dubla pentru Angers, Bogdan Stancu a jucat tot meciul cu echipa ce l-a imprumutat la Orduspor, iar echipa antrenata de Florin Motroc a pierdut in Arabia Saudita. Iata mai jos ce au facut romanii vineri, 16 decembrie 2011

FRANTA

Claudiu Keseru a reusit sa aduca un punct pentru echipa sa Angers, in deplasarea de la Le Mans. Intrat pe teren la pauza cand gazdele conduceau cu scorul de 2-0, oradeanul a reusit sa marcheze in decurs de numai 6 minute doua goluri (53 si 59).

ARABIA SAUDITA

Echipa antrenata de Florin Motroc, Al Taawon a pierdut, in deplasare cu scorul de 2-0 in fata formatiei Al Raed intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a din prima liga din Arabia Saudita. Dupa aceasta intalnire Al Taawon se mentine pe penultimul loc cu doar 9 puncte.

ALBANIA

In prologul etapei a -XII-a din prima liga albaneza, Kastrioti Kruje, cu romanul Danny Dragoi pe teren pe intreaga durata a meciului a castigat cu scorul de 3-2 partida de pe teren propriu contra celor de la Kamza.

TURCIA

Bogdan Stancu a fost integralist la Ordurspor in meciul pierdut cu scorul de 2-0 contra celor de la Galatasaray. Imprumutat in acest sezon impreuna cu Juan Culio de catre CimBom la Orduspor, romanul nu a reusit sa se razbune pe echipa ce l-a inlaturat de la echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here