10c

Deşi în cupele europene Steaua nu a strălucit în acest sezon, având şanse mici de a se califica în primăvara europeană, pe plan intern, “roş-albaştri” nu au adversar, iar performanţa obţinută este una impresionantă. La două luni de la începerea sezonului în Europa, campioana României face parte dintr-un grup select de 10 echipe, care nu au simţit cum e să pierzi până acum în campionat.

Steaua este lider după 11 partide disputate (9 victorii şi 2 egaluri) şi are cu 2 meciuri mai puţin disputate decât ocupanta locului second, şi 3 faţă de restul urmăritoarelor. Ultima înfrângere suferită a fost în luna mai, în acel meci cu cântec din finalul ediţiei trecute de campionat (2-5 pe teren propriu cu Viitorul Constanţa). Seria fără înfrângere este şi mai lungă dacă ţinem cont doar de meciurile din deplasare, ultima fiind acum aproape un an, pe 26 noiembrie 2012, la Braşov (3-1).

Alături de Steaua, alte 9 echipe conduc campionatele din care fac parte, având în dreptul înfrângerilor cifra zero. Dacă excludem liderul din Malta, toate celelalte formaţii sunt cluburi importante, cu nume în Europa.

Iată lista completă a celor 10 cluburi şi recordul lor de invincibilitate:

BARCELONA
12-1-0

BAYERN
10-2-0

CELTIC
9-3-0

HIBERNIANS (Malta)
9-2-0

OLYMPIAKOS
10-1-0

PORTO
7-2-0

PSG
9-4-0

ROMA
10-2-0

SPARTA PRAGA
11-3-0

STEAUA
9-2-0

Care echipă va rămâne ultima în picioare? Poate Steaua să fie aceea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here