simona halep wallpaper

UPDATE

Într-un interviu acordat imediat după calificarea în optimile de finală de la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre parcursul ei de până acum de la primul Grand Slam al anului, precum şi despre meciul cu Jankovic de mâine!

Simona Halep a confirmat în șaisprezecimile de finală de la Australian Open faptul că este una dintre cele mai bune jucătoarea din circuitul WTA și a învins-o relativ ușor pe jucătoarea din Kazahstan, Zarina Diyas (152 WTA). După puțin mai mult de o oră de joc, Simona s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4 și își egalează cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam, optimile de finală.

Meciul cu Diyas a început perfect pentru jucătoarea din România, care s-a desprins rapid la 4-0 și a pus practic final primului set. Imediat după, Simona s-a relaxat puțin și adversara ei a prins curaj, realizând chiar să aibă de două ori break avans. De fiecare dată însă Simona a revenit, iar pe final, la 5-4 a forțat și a câștigat break-ul decisiv.  Pentru accederea în optimi, Simona Halep va primi 240 de puncte WTA și un cec în valoare de 135,000 de dolari.

În optimile de finală Simona o va întâlni pe sârboaica Jelena Jankovic, a 8-a favorită de la Australian Open, care a trecut in turul III de japoneza Kurumi Nara, scor 6-4, 7-5.. Reprezentanta României conduce în meciurile directe cu scorul de 2-1. Ultima lor întâlnire a fost un adevărat thriller, încheiat cu victoria Simonei în trei seturi la Roma în 2013!

Australian Open Halep

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + three =