UPDATE! Irina Begu nu a reuși să treaca de Sabine Lisicki, pierzând în două seturi, 3-6, 4-6. Astfel, în optimi vom avea șansa de a urmări un duel interesant între Simona Halep și Sabine Lisicki.

Celălalt român care a jucat ieri, Marius Copil, a avut o evoluție remarcabilă cu revelația Grigor Dimitrov, pierzând greu în 3 seturi, 6-4, 3-6, 6-7 (7).

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Simona Halep s-a calificat astăzi în optimile de finală ale puternicului turneu de la Madrid, dotat cu premii totale care ating 3,671,405 de Euro. Numărul 5 WTA nu a avut emoții mari cu reprezentanta gazdelor, Lara Arruabarrena (145 WTA), de care a dispus în două seturi simetrice, 6-4, 6-4. Pentru calificarea în ultimele 8 în capitala Spaniei, Halep așteaptă duelul dintre Irina Camelia Begu (117 WTA) și nemțoaica Sabine Lisicki (16 WTA).

Simona Halep
sursa: www.madrid-open.com

Turul III la Mutua Madrid Open înseamnă pentru Simona Halep un premiu de 45,530 de euro și 120 de puncte în plus în clasamentul WTA.

Meciul Begu – Lisicki se va disputa în această seară în jurul orelor 20:00. Deși este o diferență de peste 100 de locuri în clasamentul WTA între cele două, casele de pariuri dau meciul ca fiind unul echilibrat. La capitolul meciuri directe, finalista de la Wimbledon conduce cu 2-0.

Pe tabloul masculin, unicul român din competiție, Marius Copil, va încerca în această seară să producă surpriza în turul II și să-l elimine pe mult mai bine cotatul bulgar Grigor Dimitrov, locul 14 în lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + nineteen =