neymar 2

Noapte de pomină pe piața transferurilor fotbalistice cea de vineri spre sâmbătă, avându-l ca personaj principal pe brazilianul Neymar. Undeva spre miezul nopții în Europa, după amiază în Brazilia, clubul Santos a anunțat că a acceptat două propuneri financiare pentru transferul fotbalistului, una de la Real Madrid, alta de la Barcelona, lâsându-i acestuia posibilitatea și responsabilitatea de a își alege propriul destin.

Ulterior, zeci de minute mai târziu, tatăl jucătorului a anunțat că se va lua o hotărâre o dată ce se vor analiza atent cele două propuneri. O dată difuzat comunicatul celor de la Santos, știrea s-a propagat cu viteza luminii pe internet, iar Neymar a devenit cel mai discutat subiect comentat la nivel pe Twitter si Facebook. Să recunoaștem, tipul este o figură mediatică extraordinară, cum de mult nu s-a mai văzut în fotbal.

Nu s-a publicat încă nici o cifră oficială, însă presa braziliană asigură că oferta Barcelonei se învârte în jurul sumei de 28 de milioane de euro, în timp ce cea făcută de Real Madrid se ridică undeva spre 35 de milioane de euro ( unele surse au vehiculat chiar si astronomica suma de 65 de milioane de euro ). In jurul orei cinci dimineata ( ora Romaniei ) mai ramanea ca jucătorul să se hotărască către ce echipa vrea să plece pentru ca ulterior să își negocieze salariul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 1 =