Se zice că trebuie să ai răbdare, că rezultatele nu vor înceta să apară. Am așteptat un tur și un retur de campionat pentru a vedea aceste rezultate, a venit și prima etapă de Play-off/Play-out, dar ele nu au mai venit și sărim în ajutorul urmăritorilor prin crearea unei rubrici cu totul și cu totul speciale, și anume Rubrica Contraatac.

Fotbaliță.tikitaka.ro

Pariul „Gică-Contra”

Acest articol vine în speranța că vom realiza un rezultat 7/7, un contra-pariu la obișnuitele pariuri „sigure” din rubrica #SpecialistînLiga1 și vom arunca cu bani în stânga și în dreapta.

De ce Contraatac? Pentru că ne dorim ca în cea mai bună ligă din România, „Liga Satelor”, să se marcheze multe, multe goluri și vrem să asistăm la un spectacol total, de aceea, adoptăm o tactică mai ofensivă și încercăm să facem pressing în jumătatea adversă articolelor clasice #SpecialistînLiga1.

fotbalita.tikitaka.ro

Biletul Contraatac din etapa cu nr.2 :

  • Sepsi – ”U” Craiova 0-1

Pronostic: peste 2,5 goluri

În 26 de meciuri jucate de Sepsi s-au marcat o medie de 2,19 goluri / meci.
Craiova este pe locul 3 în acest clasament cu o medie de 2,58. Le putem considera 2 echipe deschise și ofensive și mizăm pe minim 3 goluri marcate în acest meci. Primăvara a venit, odată cu ea și pofta jucătorilor de a se remarca. Școala de fotbal de la Sf. Gheorghe va pune probleme Craiovei care încearcă să obțină un titlu in-extremis, furișându-se și așteptând pașii greșiți ai ardelenilor.


  • Dunărea – Poli Iași 1-2

Pronostic: X2 

Poli Iași, cu bune cu rele, merită să rămână în Liga 1, însă nu putem spune același lucru despre adversara lor din etapa asta. Dunărea Călărași nici nu marchează, nici nu încearcă să marcheze. Este anti-fotbalul acestui campionat. A fost depășită până și de FC Voluntari și în ritmul ăsta va fi depășită și de Chiajna, oricum, Iași trebuie să scoată puncte din deplasarea asta pentru a nu tremura și risca locul în primul eșalon.


  • Viitorul – CFR Cluj 0-1

Pronostic: 1X

Viitorul este pe val și va rămâne pe val. Pentru a face campionatul mai strălucitor, vor marca măcar o dată și vor da dovadă de profesionalism după victoria cu FCSB și vor mai obține măcar un punct din meciul de la Marea Neagră, chiar dacă împotriva liderului, CFR are multe puncte slabe, dar la cât de slab este campionatul nostru, acestea nu se văd niciodată, iar elevii lui Minteuan par invincibili. „Puștii” lui Hagi vor pune paie pe foc și îi vor face pe olteni să spere în continuare.


  • Gaz Metan – Dinamo 2-1

Pronostic: Montini dă gol

NU avem și un bilet la RISC, dar de când cu Edward antrenor, Gaz Metan arată într-un mare fel, apărarea nu este punctul forte al medieșenilor și cu 32 de goluri primite în sezonul regulat, ce mai contează unul marcat de acest Piątek al dinamoviștilor. Că tot este la modă să pariezi Aguero marchează, Messi marchează, eh uite că Rednic riscă, testează, iar Montini marchează.


  • Astra – FCSB 0-2

Pronostic: ambele marchează

Două echipe ofensive, dar și două echipe cu apărare de liga a 2-a, nu vrem să credem că va fi un meci sec, așa că Rubrica Contraatac simte un meci pe contre cu multe goluri. Cum să nu te gândești la pariul ăsta când îi ai în teren pe Alibec, Mbappe, Moruțan Xavi & co. Ploaie de goluri să fie!


  • Concordia – Hermannstadt 2-2

Pronostic: ambele marchează

Două echipe defensive, nu pentru că au apărări foarte bune ci pentru că sunt foarte slabe de la mijloc în sus, și nu pot mai mult. Dacă Specialistul nostru ar merge pe un sub 2.5 goluri marcate aici, noi spunem că minus cu minus devine plus, extremele se atrag, deci rezultatul logic, matematic ar fi ambele marchează. Ați înțeles?


  • FC Voluntari – FC Botoșani 2-1

Pronostic: X2

FC Voluntari merge bine, dar până când? „Botoșeii” ar merita să mai rămână un an în liga 1, numai pentru simplul fapt că timp de 2 sezoane au arătat un fotbal decent și au avut începuturi bune de sezon. Cu argintul viu GOLofca pe teren, botoșeii pot marca oricând. Cu o victorie, Voluntari ar face 17 puncte și le-ar sufla în ceafă, așa că Botoșani marchează și va pleca cu un punct din sud, este ultimul pariu al nostru.

Biletul Etapei a 2-a de Liga 1:

Sepsi – ”U” Craiova – peste 2,5 goluri
Dunărea – Poli Iași – X2
Viitorul – CFR Cluj – 1X 
Gaz Metan – Dinamo – gol Montini
Astra – FCSB – ambele marchează
Concordia – Hermannstadt – ambele marchează
FC Voluntari – FC Botoșani – X2

Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =