UPDATE! Simona Halep – Jelena Jankovic 6-3, 6-4

Revenirea pe suprafața ei favorită din acest an, hardul, a fost una de bun augur pentru a 3-a jucătoare a lumii, Simona Halep. Aceasta s-a calificat în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Toronto, după un succes relativ lejer în fața Jelenei Jankovic. Pentru prima oară în istoria duelurilor directe dintre româncă și sârboaică s-a jucat un meci de două seturi, câștigat de Simona în 80 de minute, scor 6-3, 6-4.

Pentru accederea în sferturile de finală ale Rogers Cup, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei meciului Angelique Kerber (11 WTA) – Monica Puig (96 WTA).


 

După o lună și jumătate de pauză, timpul trecut de la eșecul cu Jana Cepelova din turul inaugural de la Wimbledon, Simona Halep revine pe terenul de joc pentru un meci oficial. Dacă sezoanele de zgură și iarbă au fost foarte slabe pentru româncă, cele pe hard din prima parte a anului i-au adus cele 3 titluri din acest an: Shenzhen, Dubai și Indian Wells. Acum, la turneul Premier 5 de la Toronto, Simona Halep revine pe suprafața ei favorită din 2015.

Tot ”favorită” o putem numi și pe adversara româncei din această seară: Jelena Jankovic (23 WTA). În fața sârboaicei, Simona a câștigat 4 din ultimele cinci întâlniri directe, conducând în acest moment cu 4-1 disputa în circuitul WTA. Meciurile Halep – Jankovic reprezintă unele dintre cele mai spectaculoase și dramatice întâlniri din circuitul feminin. Toate cele cinci întâlniri de până acum dintre cele două s-au încheiat în setul decisiv.

Halep - Jankovic

  • 2010, turul I la US Open: 6-4, 4-6, 7-5 pentru Jankovic
  • 2012, turul I la Brussels: 6-2, 3-6, 7-6 pentru Halep
  • 2014, sferturi la Roma: 4-6, 6-0, 7-5 pentru Halep

  • 2014, optimi la Australian Open: 6-4, 2-6, 6-0 pentru Halep

  • 2015, finala Indian Wells: 2-6, 7-5, 6-4 pentru Halep

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =