bale la realUn lucru e clar: Tottenham nu vrea să îl vândă pe Gareth Bale, altfel ar fi acceptat mega-ofertele vehiculate zilele astea de presa spaniolă și cea engleză. În special cea spaniolă, cotidianul Marca apărând cu galezul pe prima pagină aproape toată săptămâna. Așadar, Real Madrid știe că dacă îl vrea pe Bale va trebui să scoată mult mai mulți bani, iar Daniel Levy nu pare sa fie  cel care va ceda în aceste negocieri.

Problema pentru Levy, ca și în cazul Modric de anul trecut, ar apare în momentul în care Bale s-ar răscula și ar forța plecarea așa cum a făcut-o și croatul, obligându-l pe boss-ul de la Tottenham să negocieze. Însă Levy știe că Bale nu e Modric și că e ultima bijuterie care o mai are la vânzare în acest moment, iar ambiția lui a crescut cu fiecare pagină de ziar în care s-a anunțat plecarea jucătorului.

Așa s-a ajuns ca cei de la Daily Mail să anunțe azi că Gareth Bale a refuzat să joace amicalul din Hong Kong cu Tottenham în semn de protest față de slaba predispoziție a clubului de asculta ofertele celor de la Real Madrid, mai exact una de 93 de milioane despre care s-a tot vorbit în ultimele zile.

Spun englezii, ”Bale nu se mai vede îmbrăcat din nou în tricoul celor de la Tottenham„ , explicând că este capabil să refuze să mai joace pentru Spurs tot sezonul ce stă să înceapă.

În timp ce telenovela Bale își rulează episoadele, se pare ca Tottenham negociază cu Valencia transferul lui Soldado. Cel puțin așa afirmă cotidianul Marca, cei care de altfel pun și sume la transfer: 30 de milioane de euro, împărțite în două tranșe egale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 6 =