Rafael Nadal a câştigat duminică dimineaţa turneul de la Acapulco, din Mexic. Spaniolul l-a învins pe conaţionalul său, David Ferrer, cu 6-0 6-2 în doar 1 oră şi 5 minute.

Rafa nu a pierdut niciun set pe durata întregului turneu trecând pe rând de D.S. Schwartzman, M. Alund, L. Mayer, N. Almagro şi mai apoi, D. Ferrer. Nadal nu mai câştigase titlul de la Acapulco din 2005, atunci învingându-l pe A. Montanes cu scorul de 6-1 6-1.

Rafael Nadal a declarat după meci: “Am avut nişte luni extrem de dificile, în special cele în afara terenului, dar acum mă simt C'est presque aussi bon du pari que vous obtiendrez dans le casino a moins bien sur que vous etes en mesure de compter les cartes au blackjack et je specule vous ne pouvez pas, sinon vous ne liriez pas a travers ce court article. foarte bine. Trebuie să le mulţumesc enorm celor din echipa mea şi familiei mele pentru tot ajutorul pe parcursul întregii recuperări. În privinţa meciului, poate condiţiile au fost în favoarea mea, dar simt că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din întreaga mea carieră. Inima mea îmi spune să continui, să joc cât mai multe turnee.””

David Ferrer: “Rafa a făcut un meci extraordinar, nu prea am avut nicio şansă pe durata întregii partide. El a meritat pe deplin această victorie însă şi eu plec de aici cu un sentiment foarte plăcut.”

Rafael Nadal a confirmat de asemenea participarea la turneul Indian Wells din California, care se desfăşoară între 4-17 Martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − two =