Tehnicianul Gazului Metan, Cristi Pustai este primul antrenor din Liga 1 care își va expune ideile pe un blog prorpiu. Deocamdată www.cristipustai.ro / http://cristi.pustai.ro este redirectionat către  http://cristinapustai.blogspot.com, adică șoția lui Cristi, Cristina. Ideea blogului a apărut în urma concursului anual de bloguri din Mediaș (Mediaș Blog Awards) la care au participat oameni importanți din mediul 2.0, în special cei din DreamTeam. Probabil, acest lucru i se datorează și Cristinei care activează de ceva vreme în mediul virtual. Ea a fost coordonatoarea celor două ediții de până acum a proiectului Let’s do it Romania! pentru regiunea din zona Mediașului.

uefa.com

Tikitaka.ro urează mult succes domnului Pustai în noua postură de blogger și poate cine știe, o să-l vedem și pe twitter în viitorul apropiat!

P.S. Mulțumesc lui Vasile Antipa pentru informație!

5 COMENTARII

  1. in primul rand vreau sa te felicit pentru ca esti pe faza 😀
    in al doilea rand sa te felicit ca ai dreptate si ca ideea a venit in timpul discutiei dintre Cristi si noi, gasca din DreamTeamRO si implementata urgent de Vlad Dulea, manat de la spate de mine
    in al treilea rand o sa ii cerem lui Cristi sa dea un ceai la lansare :))
    va urma… 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − fourteen =