zinedine zidane antrenor real madrid

Planul lui Zinedine Zidane, acum secund al lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică la Real Madrid, este ca în viitor să ocupe actuala poziție a antrenorului italian. Zidane consideră însă că pentru a ajunge acolo e nevoie de experiență și are de gând ca în vară să plece de la Real Madrid pentru a antrena o echipă ”mai mică” cu unicul scop de rodare a capacităților sale de antrenor.

Ziarul Marca publică astăzi o știre conform căreia Zidane a ajuns la un acord cu Florentino Perez, președintele Real Madrid, marele său garant în aplicarea acestui plan. Jurnaliștii spanioli afirmă că cei doi au pregătit minuțios și de ceva vreme această mișcare, urmând ca Zidane să se decidă asupra celei mai convenabile oferte venite de la cluburile europene ce sunt interesate de serviciile sale. Florentino Perez este foarte mulțumit de cum a progresat ex-fotbalistul francez in noua fațetă, primind informații pozitive despre el din partea colegilor săi din actualul corp tehnic și a jucătorilor.

Printre cele mai atractive variante pe care le are Zidane la dispoziție se numără AS Monaco și Fiorentina, mai spun jurnaliștii spanioli.

sursă foto ideal.es

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + 1 =