Paris Saint Germain nu are de gând să renunțe la Cristiano Ronaldo, clubul francez arătându-se dispus să ofere 100 de milioane de euro pentru transferul jucătorului portughez în vara anului 2013.

Se pare că, cel puțin așa afirmă azi Gazzetta dello Sport, Jorge Mendes, impresarul jucătorului, a organizat o întâlnire între Al Thani, șeicul patron la PSG, Florentino Perez, boss-ul de la Real Madrid și jucător.

Francezii îi oferă jucătorului portughez 18 milioane de euro, mult peste cele 14 oferite de Real Madrid și peste cele 14,5 milioane care le are ca salariu Ibrahimovic.

Pleacă CR7, vine Falcao?

Pentru ca plecarea lui Ronaldo să fie mai ușor asimilată de către Real Madrid, Jorge Mendes îl propune ca înlocuitor pe Falcao, fotbalist pe care tot el îl reprezintă. Suma necesară pentru transferul fotbalistului columbian, 70 milioane de euro.

Luni, în timpul unui interviu acordat unei televiziuni spaniole, întrebat fiind dacă i-ar place să joace la Real Madrid, Falcao s-a limitat în a spune că în aceste momente se gândește să dea tot pe teren pentru Atletico Madrid, iar despre un eventual transfer se va vorbi la vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =