Athletic Bilbao a publicat azi pe site-ul oficial al clubului ceea ce se tot zvonea încă din vara anului 2012. Juventus Torino și Fernando Llorente negociază și sunt pe punctul de a ajunge la un punct comun în privința transferului atacantului spaniol la echipa italiană. Italienii i-au anunțat pe cei din Bilbao de intențiile lor, textul fiind acesta: Juventus Football Club ne-a comunicat pe data de 3 ianuarie 2013 că, știind faptul că Fernando Llorente își va termina contractul cu Athletic Bilbao pe data de 30 iunie 2013, a început negocierile cu mai sus numitul jucător în încercarea de a îl încorpora în rândurile echipei sale”.

Din cauza acestor zvonuri, devenite realitate azi, Llorente și-a văzut limitate aparițiile în primul 11 al celor de la Bilbao și a căzut în dizgrația suporterilor, intrand pe gazon doar din postura de rezervă, iar dacă în vară pentru el s-au oferit chiar și 20 de milioane de euro, în acest moment, după cum afirmă site-ul Tuttosport, Juventus nu oferă mai mult de patru milioane de euro, la o distanță imensă de clauza de reziliere de 36 de milioane pe care o cer conducătorii clubului basc.

Așadar, cum de la 1 ianuarie 2012 se află  în ultimele șase luni de contract, Llorente poate negocia cu orice club interesat de serviciile sale. Deocamdată, Juventus e echipa care a mutat prima în acest transfer, însă  Llorente este o țintă atractivă și pentru cluburi engleze precum Arsenal, Tottenham sau Manchester City.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × one =