Etapa 18 din Ligue 1 a lăsat clasamentul cu poziția de lider împărțită la trei între Paris Sant Germain, Olympique Lyon și Olympique Marseille, deși, în mod provizoriu, echipa din capitală are avantajul golverajului și drept urmare este pe prima poziție.

Această situație survine după victoria obținută de PSG în fața echipei din Lyon duminică seară pe Parc des Princes, în fața a aproximativ 44 000 de spectatori, cu un solitar gol marcat de Blaise Matuidi in ultimele secunde ale primei reprize. Victoria echipei pariziene, coroborată cu cea obținută de OL. Marseille, sâmbătă, în deplasarea de la Toulouse ( scor 0-1 ), a nivelat clasamentul în partea lui superioară și, vâzând cum stau treburile prin alte părți, campionatul francez se transformă într-un din punctele de atracție ale fotbalului de pe continentul european.

Fotbaliști români în Franța

Adrian Mutu a fost titular în Troyes – Ajaccio 3-2, însă singura faptă prin care a ieșit în evidență a fost o îmbrânceală cu Jeremy Brechet, undeva pe finalul primeri reprize.

Bănel Nicoliță continuă să fie indisponibil pentru Saint Etienne, care a pierdut pe teren propriu, 0-2 cu Lorient.

În Ligue 2, Claudiu Keșeru a fost titular pentru Angers în victoria obținută pe teren propriu în fața celor de la Auxerre. Victorie importantă pentru Angers care împarte locul 3, de promovare, cu Caen și Guingamp.

VIDEO: PSG – Lyon 1-0

Rezultate etapa 18 Ligue 1

Rennes – Valenciennes 2-0
Toulouse – Olympique Marseille 0-1
Montpellier – Bastia 4-0
Nice – Evian Thonon 3-2
Stade de Reims – Lille 1-1
Saint Etienne – FC Lorient 0-2
Paris Saint Germain – Olympique Lyon 1-0
Troyes – Ajaccio 3-2
Sochaux – Brest 1-2
Nancy – Girondines Bordeaux 1-1

Clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 3 =