simona la multi aniÎntr-o perioadă în care sportul românesc este în moarte clinică sau, ca să fim sinceri, mort și îngropat, o fată micuță ca statură, dar imensă ca atitudine, se străduiește  din toate puterile să mențină numele României în prim-plan.

Această deosebită fată care ne-a adus o primăvară și o vară de excepție, împlinește azi vârsta de 22 de ani, fapt pentru care Echipa Tikitaka îi urează un sincer și călduros LA MULȚI ANI!

LA MULȚI ANI, SIMONA HALEP și iartă-ne dacă te-am marginalizat. Iartă-ne pentru că, atunci când tu ridicai trofeu după trofeu deasupra capului, noi veneam pe primele pagini cu pușcăriași, curve și inculpați din fotbal, iar pe tine te plasam undeva într-un colț. Iartă-ne dacă la jurnalele de știri ”sportive”, curvele din fotbal erau știrea de început, iar trofeul tău intra la categoria ”și altele”.

Frumoasa poveste a început la Roma, acolo unde numai Serena Williams a putut s-o oprească pe Simona din drumul către finală.

Apoi au început trofeele:

Prima oprire: Nurnberg (zgură), 6-3, 6-3 cu Andrea Petkovic

halep simona

De pe zgură, pe iarbă, la ‘s-Hertogenbosch : 6-4, 6-2 cu Kirsten Flipkens

Halep

…și din nou pe zgură: 6-3, 6-7, 6-1 cu Yvonne Meusburger, la Budapesta

Simona Halep Budapesta

În final, ultimul succes și cel mai important, pe cimentul de la New Haven, 6-2, 6-2 cu Petra Kvitova!

halepkirilenko

Pe lângă aceste trofee, Simona Halep a mai prins un sfert de finală la Cincinnati, acolo unde a dat din nou de ”tancul” Serena și o optime de finală la turneul de Grand Slam de la US Open, acolo unde ploaia și forma incredibilă a Flaviei Pennetta au scos-o din drumul către fazele superioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =