Liverpool vrea anul ăsta să le fure titlul cetăţenilor şi să câştige primul trofeu după 29 de ani în Premier League. Klopp a antrenat-o pe Borussia Dortmund timp de 7 ani și a reușit să câștige 2 titluri, 1 cupă și 2 super-cupe, și a dus echipa germană în finala Champions League în sezonul 2012/2013 unde a pierdut în fața eternei rivale, Bayern Munich.

La Liverpool din 2015, a reușit anul trecut să-i ducă pe cormorani până în finala Champions League unde a pierdut în fața lui Real Madrid 1-3, scor cu care pierduse și finala Europa League în primul său an la echipă, tot în fața unei echipe din Spania, Sevilla.

A început sezonul cu surle și trâmbițe. Dar oare sunt ultimele 4 meciuri motive de îngrijorare pentru suporteri și pentru antrenorul german? Poate un semn că echipa nu este încă capabilă să meargă pe 2 fronturi. După primele 7 meciuri ale sezonului, aveau maxim de puncte în campionat și în Liga Campionilor, deja cu gândul la toate trofeele puse pe masă în acest sezon.

Cupa Carabao, 26 Septembrie, prima înfrângere a sezonului și primul trofeu pierdut. Hazard face un meci mare și înscrie golul victoriei. Urmează primele puncte pierdute în campionat, 1-1, tot împotriva lui Chelsea. Ca mai apoi să vină deplasarea de la Napoli, unde Liverpool pierde cu 0-1, cel mai îngrijorător nu este scorul, ci fotbalul prestat de echipa lui Klopp.

0-0 acasă cu Manchester City – unde numai ratarea penaltyului lui Mahrez din minutul 86 a făcut ca Liverpool să câștige un punct pe teren propriu.

Îngrijorător poate fi și faptul că a început Morata să marcheze pentru Chelsea. Când doi se ceartă, câștigă Sarri? Rămâne de văzut…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + ten =