Emoția câștigului nu poate fi comparată decât cu bucuria de a reuși să beneficiezi de marele premiu la jocul ca la aparate care este favoritul tău. De-a lungul timpului, sloturile online le-au oferit momente unice jucătorilor care au îndrăznit să creadă în șansa lor și au perseverat. Fie că a fost vorba despre Mega Moolah, Mega Fortune, Major Millions sau Million Genie (cu premii de milioane de euro) ori despre jocuri că la aparate online cu premii mai mici, atât timp cât poveștile jucătorilor care au câștigat ies din tipare, emoția câștigului este și mai mare. O vom descoperi în poveștile care urmează, în care câțiva români au reușit să învingă RNG-ul și să câștige premii care le oferă acum o viață mai bună!

King Kong – Mega Jackpot de 90,000 de euro cu o miza de numai 300 Ron!

Un bucureștean în vârstă de 40 de ani a reușit să câștige în 2013 un premiu în valoare de 90,000 euro mizând la Mega Jackpot o sumă de numai 300 Ron. Jucătorul, care are meseria de agent imobiliar joacă de mai mulți la acest tip de jocuri ca la aparate, acesta nefiind singurul câștig la Mega Jackpot (a mai câștigat în trecut și suma de 6000 euro).

Recordul câștigurilor la Mega Jackpot este atribuit unui alt bucureștean care a reușit să câștige suma maximă de 200,000 euro (aproximativ 1 milion de Ron) în anul anterior (2012). De departe considerat unul dintre cele mai generoase jocuri la aparate din România, Mega Jackpot a mai oferit în 2011 încă un câștigător, care a reușit să obține 930,000 Ron la același joc. Testează-ți și tu abilitățile la acest super slot care îți oferă posibilitatea de a câștiga online un jackpot care a ajuns în acest moment la peste 3 milioane de Ron!

Jocurile online la aparate EGT i-au oferit un premiu de 36,000 euro unui bărbat din Suceava!

În vârstă de 36 de ani, un bărbat din Suceava a reușit să câștige la finalul anului 2017 un premiu în valoare de 36,000 euro jucând online la unul dintre cele mai prestigioase cazinouri licențiate din România: Netbet. Acesta a încercat trei dintre jocurile producătorului bulgar EGT (Imperial Wars, More Dice and Roll și Fruits Kingdom), iar miza jucată a fost cea minimă (de numai 0,10 Ron/line), acesta reușind să câștige unul dintre jackpoturi progresive (în număr de patru), puse în joc de acest producător de software de cazinou. Tot la cazinoul online Nebet, dar la slotul Raging Rhino, s-a câștigat în 2016 un premiu în valoare de 16,500 euro, care chiar avea mare nevoie de acești bani, fiindcă mașina nu-i mai funcționa de câteva zile.

Astfel de situații sunt din ce în ce mai des întâlnite în cazinourile online din România, așa cum este cazul unui tânăr de 30 de ani din Cluj, care a reușit să câștige 200,000 de euro la 888 Casino. Este foarte important să joci la un cazinou online cu licență ONJN pentru că numai așa vei beneficia de garantarea câștigurilor obținute! Joacă și tu unul dintre sloturile online cu premii substanțiale și câștigă unul dintre jackpoturile fără egal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 7 =