pronoliga 1 ed 6

Jucători înscriși în Ediția a VI-a de #PronoLiga1:

1. Corneliu Cosma
2. Radusmall
3. Nashu
4. Daninho
5. Bianca
6. Pavel
7. Valentin
8. Dragoș Adrian
9. Claudiu Emanoil
10. Nelu Jichita
11. Marius Păcurar
12. Emil Călinescu
13. Costindte
14. Ionuț Branzei
15. Raul
16. Narcis
17. Stirbei Voda
18. Liga 1_Romania
19. DunavPyce
20. Thernandier
21. Cristian-Daniel Pop
22. Der König
23. Ionut (ionutiancu.ro)
24. EmilToma_av
25. Marius Danea
26. Echidistant
27. Aspirantul
28. Adrian B.
29. Nafetsio
30. Herdaniel
31. Drejan Bela
32. Cristian Andrei
33. Cernat Catalin
34. Mihai Petrov
35. Alecs
36. George Nistor
37. Ioanitoaia
38. Gabi Ilcu
39. Petru Sîrbu

*înscrierile sunt deschise până pe 22 Iulie (inclusiv)

La nici două săptămâni de la încheierea Campionatului European din Franța, liga noastră cea de toate zilele va reveni în forță și ne va încânta (sau nu) privirile weekend de weekend sau atunci când e cazul. O vorbă din Traian și Decebal spune că ”Nicio masă fără pește”, iar pe acest sistem mergem și noi și vă spunem că ”Nicio ediție de Liga 1 fără #PronoLiga1!. Așadar, dragi prieteni și prietene, ați ghicit! REVINE #PRONOLIGA1!

De 5 sezoane, Tikitaka.ro onorează fotbalul românesc prin cel mai tare concurs de pronosticuri dedicat Ligii 1. Ajunsă la Ediția a VI-a, #PronoLiga1 își propune, la fel ca în sezoanele anterioare, să fie în antiteză cu conținutul sterp al Ligii 1, acolo unde avem o rețetă fotbalistică insolventă și falimentară.

Până în prezent, toate cele cinci ediții de #PronoLiga1 au adus un spectacol desăvârșit, o luptă aprigă, tensiune, uneori chiar spirite mai aprinse, însă în final totul a fost dominat de fair-play. Înainte de a intra în focul următoarei ediții, haideți să ne îndrăgostim puțin de istorie și să rememorăm cele întâmplate în sezoanele precedente.

 • În ediția inaugurală de #Pronoliga1 s-a impus ioanitoaia, însă nu fără emoții. În fața unuia dintre cei mai constanți jucători ai competiției, danielnazare, Nea Ovi s-a impus la o diferență minimă.  Pe ultimul loc de pe podium a venit un jucător care s-a menținut multe etape în vârful ierarhiei, talentatul și tânărul klypoparo.
 • A urmat apoi o ediție în care lucrurile su scăpat de sub control, iar finalul ne-a adus un spectacol fabulos. În final, patru nume și-au împărțit trofeul: Lucian Lipovan, klypoparo, Claudia_Rus și bogdanfechita.
 • Ediția a III-a de #PronoLiga1 ne-a adus un singur campion, în persoana debutantului Ionuț Brânzei. În ciuda faptului că a încheiat la egalitate de puncte, 91, cu jucătorul de pe locul secund, Adrian, Ionuț a profitat de prima literă a Regulamentului de Departajare, conform căruia ”Doi jucători aflați la egalitate vor fi departajați de numărul de victorii de pe parcursul campionatului.”. Este vorba de numărul acelor ”superlative” de ”Omul Etapei”. Cum Ionuț a strâns 6 astfel de titluri și Adrian doar 5, primul s-a impus în final.
 • Ediția a IV-a a fost una specială, care s-a întins pe durata întregului sezon. Învingător a ieșit Petru Sîrbu. Acesta i-a călcat pe urme lui Ionuț Brânzei, un alt debutant câștigător de #PronoLiga1 și a intrat în cartea de istorie a acestui concurs.
 • Ultima ediție a fost una și mai specială, dacă putem spune așa. În primul rând, aceasta s-a desfășurat în paralel cu noul sistem competițional din Liga 1, primul cu PlayOff și PlayOut, iar apoi, câștigătorul a intrat în istorie. Ioanițoaia, cel mai bun în ultima ediție, s-a încoronat pentru a doua oară câștigător la #PronoLiga1. Prin acest nou trofeu, acesta a devenit cel mai titrat jucător din istoria de 5 ani a concursului de pronosticuri dedicat Ligii 1. Același Ioanițoaia (atunci Clllaudiu) a fost jucătorul care se impunea și în Ediția I de la #PronoLiga1, undeva prin anul 2012.

Totul despre Ediția a VI-a de #PronoLiga1

Startul concursului: vineri, 22 iulie 2016

Perioadă înscrieri: 15 Iulie – 22 Iulie 2015 (cu posibilitate de prelungire)

Durata #PronoLiga1: Etapele 1 – 40. Asta înseamnă sezonul regulat de 26 de etape la care se adaugă cele 10 runde de play-off și play-out care se vor suprapune și ultimele 4 runde din play-out. Amănunte despre Regulamentul noului sezon din Liga 1, AICI.

CUM TE ÎNSCRII LA #PRONOLIGA1 ?

Modalitatea de înscriere e foarte simplă: lași un comentariu la acest articol cu numele și pronosticurile tale și ești automat înscris în concurs.

REGULAMENTUL EDIȚIEI A V-A DE #PRONOLIGA1

– Etapele 1-36 vor cuprinde câte 7 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

– Etapele 37-40 (ultimele 4 din play-out) vor cuprinde câte 4 meciuri la care fiecare jucător va avea la dispoziție 4 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2)

ATENȚIE! REZULTATELE NU SE POT MODIFICA ÎN TIMPUL DERULĂRII UNEI ETAPE!

IMPORTANT! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, în cazul în care ați ratat ”deadline-ul” etapei, veți putea pune pronosticuri pentru meciurile din zilele următoare. Exemplu: Dacă nu apucați primul meci de vineri, veţi avea dreptul de a pronostica meciurile de sâmbătă, duminică şi luni. 

Va fi a doua ediție cu JOKER!

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micşorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de ediţiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă (pentru rundele 1-36) și 5 puncte (pentru rundele 37-40).

ATENȚIE MARE: NU SE MAI ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Se considera FINALE doar rezultatele după 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

Termen limită pentru fiecare etapă: un minut înainte de începerea primei partide a rundei.

CRITERII DE DEPARTAJARE

 • În cazul în care, la finalul competiției, doi sau mai mulți jucători se vor afla la egalitate de puncte, primul criteriul de departajare va fi cel al victoriilor de etapă. Dacă și după aplicarea acestui criteriu, egalitatea va persista, învingător va fi desemnat jucătorul care a pronosticat corect cele mai multe meciuri JOKER de-a lungul celor 40 de runde. Există și posibilitatea excepțională în care și după criteriul al doilea vom avea egalitate. Ei bine, în acest caz, câștigătorul va fi decis după o tragere la sorți.
ÎNCĂ O MARE ATENȚIE, UNA CHIAR IMENSĂ: Ediția a VI-a de #PronoLiga1 NU PRESUPUNE TAXĂ! Poate lua startul oricine are acces la internet! 

PREMIILE EDIȚIEI A VI-A DE #PronoLiga1!

 • Locul 1 va primi ”Trofeul Tikitaka”, o cupă personalizată cu numele lui! *
 • În perioada următoare e posibil să mai apară și alte premii surpriză.

Acestea fiind spuse, haideți să nu mai pierdem timpul și să dăm drumul concursului. Mult succes și fie ca cel mai ”specialist” în Liga 1 să câștige!

Etapa I de #PronoLiga 1

22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa
22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova
23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş
23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti
24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna

MODUL DE PARIERE:

7 meciuri – fiecare jucător va avea la dispoziție 7 pronosticuri simple (de genul 1, X sau 2).

IMPORTANT: NU SE ACCEPTĂ ”DUBLELE” (1x, 12, x2). 

Cum funcționează un JOKER?

În fiecare etapă, echipa Tikitaka va alege un meci care va puncta dublu. Joker-ul, noutatea Ediției a V-a, a fost introdus ca urmare a micșorării numărului de meciuri pe etapă, implicit şi a numărului maxim de puncte pe etapă faţă de ediţiile precedente (7 puncte în loc de 9 puncte). El are rolul de a crește suspansul și de a mări șansele de “evadare” ale celor buni. Astfel, un participant poate acumula maxim 8 puncte într-o etapă.

 • Joker-ul etapei: Astra-Dinamo

Termen limită pentru primul meci al etapei: 22 Iulie, ora 18:29! 

ATENȚIE! Pentru a veni în sprijinul celor întârziați, de acum înainte o să luăm în considerare toate pronosticurile! Condiția e ca acestea să fie lăsate înainte de începerea meciurilor

NU UITAȚI! Odată lasate, pronosticurile nu mai pot fi modificate in timpul etapei!

*Un exemplu de pronosticuri al unei etape îl aveți mai jos!

Se considera FINALE doar rezultatele dupa 90 de minute! În cazul in care un meci va fi decis la masa verde din cauza unor incidente (fani pe teren, căderea nocturnei, retrageri în stil Copos, Apocalipsă, invazii de melci) meciul va fi ANULAT!

ÎNCĂ O ATENȚIE! În cazul nefericit în care sunt probleme cu site-ul, trimiteți pronosticurile pe adresa: contact@tikitaka.ro

Exemplu de pariere:

FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti x
CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
*Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
**ACS Poli/Rapid – FC Botoşani 2

ATENȚIE!

*Întrucât a fost amânat pentru 31 August, meciul Steaua-CSMS Iași va fi inclus în Etapa a 6-a de #PronoLiga1 din weekend-ul 26-28 August.

**Soarta celei de-a 14 echipe va fi decisă luni. Meciul este amânat.

40 COMENTARII

 1. welcome back, #tikitacii!
  FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 2
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 2. Am fost un dobitoc! :))

  FC Voluntari – Viitorul Constanţa X
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani x

 3. FC Voluntari – Viitorul Constanţa x
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova x
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti x
  CFR Cluj – Concordia Chiajna x
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi x
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani x

 4. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova X
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna X
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani X

 5. Pronosticuri Bianca
  FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova X
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş X
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti X
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 6. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş X
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna X
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 7. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 2
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti X
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 1

 8. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani X

 9. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti x
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 10. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 2
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti X
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 11. FC Voluntari – Viitorul Constanţa X
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova X
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş X
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti X
  CFR Cluj – Concordia Chiajna X
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 12. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 2
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 2
  CFR Cluj – Concordia Chiajna x
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi x
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

  Cu ocazia asta m-am inscris si eu 🙂

 13. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 1
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 14. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova x
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 2
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 15. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova X
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş X
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti x
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani X

 16. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti x
  CFR Cluj – Concordia Chiajna x
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 17. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 2
  CFR Cluj – Concordia Chiajna x
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani x

 18. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova x
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti x
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 19. 22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa X
  22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova X
  23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna X
  24 Iulie 21:00 Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi X
  25 Iulie 21:00 Rapid/ACS Poli – FC Botoşani X

 20. FC Voluntari – Viitorul Constanţa X
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 2
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna X
  ACS Poli– FC Botoşani X
  Rapid – FC Botoşani 2

 21. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi X
  Rapid/ACS Poli – FC Botoşani 2

 22. 22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova 2
  23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 2
  24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna x
  24 Iulie 21:00 Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi x
  25 Iulie 21:00 Rapid/ACS Poli – FC Botoşani 2

 23. Bine v-am regasit. Sa fie o editie memorabila !

  22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa – 2
  22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova – x
  23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş – x
  23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti – 2
  24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna – 1
  24 Iulie 21:00 Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi – 1
  25 Iulie 21:00 Rapid/ACS Poli – FC Botoşani – x

 24. FC Voluntari – Viitorul Constanţa X
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova X
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 2
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna X
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 25. FC Voluntari – Viitorul Constanţa x
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova x
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani 2

 26. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 2
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani X

 27. 22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova 1
  23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş X
  23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  24 Iulie 21:00 Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  25 Iulie 21:00 Rapid/ACS Poli – FC Botoşani 2

 28. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  ACS Poli– FC Botoşani 2

 29. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  ACS Poli– FC Botoşani x

 30. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova x
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 2
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  *Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi 1
  ACS Poli– FC Botoşani 2

 31. 22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa x
  22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova x
  23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 2
  23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  25 Iulie 21:00 ACS Poli – FC Botoşani 2

 32. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova x
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  ACS Poli / Rapid – FC Botoşani 2

 33. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  ACS Poli– FC Botoşani 2

 34. Salut microbisti. Eu sunt nou si voi lupta pentru titlu anul acesta!!!
  22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa – 2
  22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova – x
  23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş – 2
  23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti – 1
  24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna – 1
  24 Iulie 21:00 Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi – 1
  25 Iulie 21:00 Rapid/ACS Poli – FC Botoşani – 2

 35. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş X
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  ACS Poli/Rapid/UTA/Robert Pongracz/Karabukspor – FC Botoşani 2

 36. Salut baietii!

  FC Voluntari – Viitorul Constanţa x
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova 1
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  CFR Cluj – Concordia Chiajna X
  Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi x
  Rapid/ACS Poli– FC Botoşani X

 37. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova X
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti X
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1

  **ACS Poli/Rapid– FC Botoşani 2

 38. 22 Iulie 18:30 FC Voluntari – Viitorul Constanţa X
  22 Iulie 21:00 Pandurii Târgu Jiu – CSU Craiova X
  23 Iulie 18:30 Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş 1
  23 Iulie 21:00 Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti 1
  24 Iulie 18:30 CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  25 Iulie 21:00 ACS Poli – FC Botoşani 2

 39. Salut tikitaci!
  FC Voluntari – Viitorul Constanţa 2
  Pandurii Târgu Jiu – CS ”U” Craiova X
  Gaz Metan Mediaş – ASA Târgu Mureş x
  Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti x
  CFR Cluj – Concordia Chiajna 1
  ACS Poli/Rapid/Zimbru/Barcelona– FC Botoşani 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + five =