Ieri, s-a încheiat şi al doilea turneu de Grand Slam din acest an, câştigat pentru a 8-a oară (record) de către “Regele zgurii”, Rafael Nadal. Partida s-a desfăşurat conform aşteptărilor, spaniolul învingandu-l pe compatriotul său David Ferrer cu un clar 3-0, însă în afara meciului alte două evenimente au atras atenţia.

Primul dintre ele, un protest al unei organizaţii franceze ce militează pentru drepturile copilului, câţiva membri ai acesteia făcând gălăgie la un moment dat, pentru ca mai apoi unul din ei să intre pe teren cu o torţă. Iar al doilea, alegerea ciudată a federaţiei franceze de tenis de a-l pune pe Usain Bolt să înmâneze trofeul.

nadal_crazy-fan0906getty_6309412_10151602450040777_734838425_n

Tocmai din aceste două lucruri a venit şi confuzia lui Nadal. După meci, într-unul din multele interviuri acordate, spaniolul a fost întrebat de fostul mare tenismen John McEnroe, actualmente comentator la NBC şi cunoscut ca o persoană care spune lucrurilor pe nume, “Ce părere ai despre acel idiot din teren?”. Probabil obosit şi derutat pe moment de întrebare, răspunsul lui Nadal a fost unul haios: “Usain?”. În cele din urmă, McEnroe a clarificat situaţia, iar Nadal a declarat că “mi-a fost puţin teamă, dar felicit organizatorii pentru rapiditatea cu care au intervenit.”

Sursa: Fox Sports

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here