In ciuda zvonurilor  care il dadeau ca si plecat la Arsenal, atacantul Klaas-Jan Huntelaar a ajuns la un acord cu Schalke pentru prelungirea contractului care expira in vara anului viitor, pe o perioada de 2 ani, pana in iunie 2015 mai exact. Olandezul de 29 de ani a ajuns la gruparea germana in 2010 de la AC Milan contra sumei de 12 milioane de euro. In primul sau sezon la Schalke,  Huntelaar a marcat 8 goluri in 24 de partide. In sezonul actual Huntelaar a marcat 11 goluri in 22 de meciuri.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Mai exact, ca “argumente” Huntelaar a vazut perspectiva de a juca si pe mai departe in intreceri internationale, apoi i s-a majorat salariul si insfarsit ofertele de la alte cluburi au devenit tot mai putine si se pare neinteresante. In plus de la locuinta sa in Olanda si pana la stadionul din Gelsenkirchen face mai putin de o ora, fiind sofat la antrenamente de tatal sau.
    In total, el a evoluat in Bundesliga in 73 de meciuri marcand 42 de goluri. In sezonul 2011/2012 a fost golgeterul campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − two =