_69665874_69665873

Steve Morrison şi fiul său, Michael Morrison, sunt doi fani ai echipei Southampton ce au dus pasiunea pentru clubul lor la extrem. În urmă cu câţiva ani, cei doi au început să strângă autografele foştilor şi actualilor jucători ai “sfinţilor”, având drept obiectiv obţinerea tuturor autografelor jucătorilor ce au jucat pentru Southampton începând cu anul 1945!

Steve, 46 de ani, povesteşte că a început să colecţioneze autografe încă de când era copil, însă această provocare de a le avea pe toate a pornit din momentul în care a început să meargă la stadion cu fiul său, Michael, acum în vârstă de 17 ani. Cei doi au strâns până în prezent peste 2000 de autografe, şi mai au nevoie doar de 40 pentru a completa colecţia!

Pe lângă abordarea jucătorilor pentru a primi autograf, ei au folosit şi site-uri de licitaţii online, precum şi dealeri de autografe, Steve spunând că nu vrea să divulge suma cheltuită pe acestea pentru a nu-şi supăra soţia.

Dintre cele care lipsesc, este şi cel al faimosului jucător Ali Dia, care l-a păcălit în 1996 pe managerul Graeme Souness şi l-a convins să-l ia în echipă, susţinând că este vărul lui George Weah. Ali Dia a apucat să joace doar 53 de minute pentru Southampton fiind apoi pus pe liber după ce oficialii clubului au realizat că totul a fost o minciună, iar cel care îi sunase şi îl recomandase nu era adevăratul Weah. De altfel, transferul lui Ali Dia este considerat unul dintre cele mai proaste din istoria Premier League.

Cu toate acestea, Steve speră că cineva îi va putea ajuta şi îi va pune în contact cu senegalezul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =