tyrone mings

Un gest rar întâlnit în lumea fotbalului a avut loc Sâmbătă înaintea partidei dintre Ipswich Town şi Bolton Wanderers.

Un fan al echipei din Ipswich, pe nume Tris Monk, i-a postat un mesaj de încurajare pe twitter înaintea meciului, fundaşului dreapta Tyrone Mings. În mesaj acesta i-a scris : ” Mult noroc astăzi, mi-aş fi dorit să pot să fiu acolo. Sper că  vom câştiga cele 3 puncte. Sunt lefter. ” 

Tyrone i-a răspuns imediat fanului, întrebându-l dacă poate ajunge la stadionul Portman Park,  deoarece i-a lăsat acestuia 2  bilete pentru  meci. După care jucătorul celor de la Ipswich Town a adăugat : ” Niciun fan n-ar trebui să lipsească  de la meciuri deoarece nu-şi permite să plătească biletul ! “

Într-un interviu acordat celor de la BBC, Tris Monk a declarat : ” Stăteam pe canapea cu soţia si cei 2 copii ai mei. Mereu le scriu mesaje de încurajare jucătorilor înainte de meciuri. Nu mă  aşteptam la asta, a fost o zi pe care n-o voi uita vreodată . Sunt jucători ca şi Tyrone care mă fac să iubesc clubul atât de mult. Nu am cuvinte, e incredibil. ” 

ipswich player

Ipswich Town a câştigat meciul cu scorul de 1-0 şi s-a îndepărtat de zona retrogradării în Championship.

Tweet-ul lui Tyrone a primit un răspuns incredibil din partea fanilor celor de la Ipswich, dar nu numai. Fani din toată lumea şi-au arătat recunoştinţa pentru gestul făcut de acesta.

Ziua s-a încheiat într-o notă  la fel de impresionantă  cu fundasul dreapta în vârstă de 19 ani  postând pe twitter : “Sper că ai ajuns la meci şi ai avut parte de o experienţa frumoasă. ”  Urmat de un mesaj prin care se arăta copleşit de mesajele primite în urma gestului său şi caracteriza lumea fotbalului ca şi o ” comunitate fenomenală ” .

Un gest fenomenal făcut de un băiat de doar 19 ani, care se pare că n-a uitat ceea ce mulţi alţii au uitat şi anume că fotbalul există doar datorită fanilor.  Un gest de la care multe personaje din fotbalul autohton şi nu numai, ar avea multe de învăţat…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × one =