Ultimele două echipe din clasamentul Ligii 1 ASA Tg. Mureș și ACS Poli Timișoara s-au calificat în semifinalele Cupei Ligii. Meciul s-a jucat pe terenul târgmureșenilor , același pe care Pandurii au jucat doar o repriză în ultima etapă a anului.

Terenul arată la fel de prost ca în urmă cu cu câteva zile când Sânmărtean și colegii lui au refuzat să intre pe teren în repriza secundă pentru a nu risca accidentări. Trecând pentru starea proastă a gazonului, fotbaliștii timișoreni s-au confruntat și cu o altă problemă. Cele două rânduri de echipament cu care au făcut deplasarea la Mureș, se asemănau cu cele ale gazdelor iar arbitrul partidei nu le-a permis jucătorilor lui Ionuț Popa să le îmbrace. Norocul timișorenilor, unul doar pe jumătate, a fost un rând de echipamente de culoare albă, care însă nu aveau numere. Jucătorii au fost astfel nevoiți să-și srie numerele cu un marker:

croitoru

7-acsasa 13-acsasa 30-acsasa 32-acsasa 3-acsasa

ACS Poli Timișoara nu este singura echipă care a jucat cu astfel de tricouri improvizate. Echipa columbinană Santa Fe s-a confruntat cu o problemă similară. Columbienii par să fie însă mai creativi:

Santa Fe în repriza a 2-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 8 =