Ultimele doua jocuri retur din cadrul sferturilor de finala ale Champions League pentru echipele feminine au avut loc joi seara. Daca pentru Olympique Lyon problema calificarii a fost o formalitate, in meciul Rosianka – Wolfsburg a fost totul posibil nuai ca echipa oaspete a suroins jucand mai bine decat pe teren propriu.

In meciul de la Moscova dintre Rosianka si Wolfsburg (in primul joc 1-2) gazdele au sperat sa remonteze handicapul, golul marcat in deplasare valorand enorm. Numai ca jucatoarele germane au pus stapanire pe joc chiar din primul minut si chiar daca in repriza intai a existat un oarecare echilibru deznodamantul nu a fost greu de prevazut. In repriza secunda Wolfsburga a jucat practic la o poarta concretizandu-si superioritatea prin golurile lui Conny Pohlers (71) si Lena Gössling (88) si castigand cu 2-0. A conuds Kirsi Heikkinen (FIN).

La Malmö pentru Olympique Lyon invingatoare in tur cu 5-0, nu au existat niciun fel de emotii, puternica echipa franceza avand jocul tot timpul sub control si castigand finalmente din n ou cu un scor clar: 3-0, prin golurile marcate de Schelin (15), Rapinoe (53), Renard (89). Echipa franceza ramane marea favorita a competitiei putand obtine cel de-al treilea titlul consecutiv. A arbitrat: Katerina Mozul (UKR).

Semifinalele vor avea loc la 13/14 aprilie (tur) si  20/21 aprilie (retur) dupa urmatorul program:

Arsenal – Wolfsburg  si Lyon – Juvisy Essonne. Finala se disputa la Londra pe Stamford Bridge la 23 mai.

Fetele

G.L. Neamtu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 7 =