Golul marcat de Fernando Torres în partida de ieri cu Steaua nu reprezintă doar golul calificării pentru Chelsea, ci și un gol care îl plasează pe iberic în istoria fotbalului. Acesta devine primul jucător din istorie care marchează în 7 competiții diferite de-a lungul unui sezon.

Torres a marcat în:

– Premier League

– UEFA Champions League

– Europa League

– Campionatul Mondial al Cluburilor

– FA Cup

– Cupa Ligii Angliei

– Supercupa Angliei

Torres

Fostul record îi aparținea jucătorului Barcelonei, Pedro, cel care marcase în 6 competiții diferite: Primera Division, Cupa Spaniei, UEFA Champions League, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

De menționat faptul că recordul lui Torres putea fi și mai mare dacă marca în Supercupa Europei, acolo unde Chelsea a pierdut, 1-4 cu Atletico Madrid.

foto

1 COMENTARIU

  1. Sunt fan Torres, inca il consider un jucator care poate fi cheia unui derby de 5*, dar cu sa numesti record o performanta care de fapt e un esec…ca sa inscrii in Ch. League si in Europa League trebuie sa fii retrogradat fon Ch. league.. Nu-i asa??
    A innebunit România cu recordurile astea de 2 bani…cumar fi si ideea ca “am aratat ca se poate”…dar nu vede nimeni de fapt…in plus cred ca pentru Torres e mai important ca e dublu campipn european si campon mondial…toate realizate consecutiv…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 7 =